Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Ismét Szentesen, a Kiséri Állatorvosi Rendelőben jártak a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének tagjai Cuclival és Csipesszel, akiknek még a múlt hónapban műtötték a szemüket. Azóta folyamatosan kell kontrollra járni, valamint naponta hat alkalommal csepegtetni és kenni kell a cicák szemét.

 

 

Bővebben: Segítség a gyógyuláshoz! 

Több mint százezer forint állatorvosi díjat kellene kifizetnie a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének, valamint negyvenkétezer forint gépjármű javíttatási díjat, de sajnos segítség nélkül mindezt nem tudják megtenni.

 

 

 

Bővebben: Segítséget kérnek Vadóckáék

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete ezen a héten is több fiatalt szólított meg a felelős állattartás jegyében. A szervezet elsődleges célja a prevenció, ezen belül is a fiatalok nevelése és oktatása az állatok szeretetére és tiszteletére.

 

 

 

Bővebben: 345 perc az állatvédelemről

Sűrű napja volt október 10-én a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének, ugyanis délelőtt a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola hatodikos diákjait szólították meg a felelős állattartás jegyében, de utána kis sünit is mentettek, valamint utcai cicát ivartalaníttattak.

 

 

 

Bővebben: Állatmentés és oktatás

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.