Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk Állatvédelmi- és Szabadidős Központja nem menhely! Nehéz megfogalmazni, hogy valójában mi is. Talán egy olyan színtér, amely biztonságot és nyugalmat jelent az oda kilátogatók számára. Amely egy elfogadó hely, ahol nem kritikát, nem bántást, hanem bátorítást, szeretetet és sok-sok hasznos információt kaphatsz.

 

Bővebben: Mindent a Központról...

Totó körülbelül 2020.05.09-én született. Egy kiegyensúlyozott, játékos, sokat doromboló, szeretet szőrgombolyag. Jól kijön más cicákkal is és a kutyáktól sem riad vissza.

 

 

 

Bővebben: Totó gazdit keres

Csoki körülbelül 2014.01.01-én született. Nagyon szeretetéhes, megbízható, okos kutyus. Szeret sokat játszani, de lustálkodni is.

 

 

 

Bővebben: Csoki gazdit keres

Teddy körülbelül 2020. április 16-án született, egy igazán bátor legény!  Oltva van, chippezve, parazita mentesítve, negatív FIV (macska AIDS) és FeLV (macska leukózis) tesztekkel rendelkezik. Hamar barátkozik idegenekkel, más állatokkal is. Egy örökmozgó, imádni való!

 

 

Bővebben: Teddy gazdit keres

Pipi körülbelül 2020. április 16-án született, nagyon kíváncsi, ám eleinte inkább visszahúzódó, kislány cicus.  Oltva van, chippezve, parazita mentesítve, negatív FIV (macska AIDS) és FeLV (macska leukózis) tesztekkel rendelkezik. Más cicákkal eleinte nehezen barátkozik, de egy kis idő elteltével barátjának tekinti.

 

Bővebben: Pipi gazdit keres

Boci körülbelül 2020. április 16-án született, rendkívül nyugodt, okos, érdeklődő fiú cicus. Oltva van, chippezve, parazita mentesítve, negatív FIV (macska AIDS) és FeLV (macska leukózis) tesztekkel rendelkezik.  Más cicákkal jól kijön. Ugye eljön a számára is a nagy Ő?

 

 

Bővebben: Boci gazdit keres

Marci is szeretne egy biztonságos otthont és egy családot. Ő is azon cicák egyike, akik tavaly még Hódmezővásárhelyen az Andrássy utcán a patika előtt kóboroltak.

 

 

 

 

Bővebben: Marci gazdit keres

Zolka is szeretne egy biztonságos otthont és egy családot. Ő is azon cicák egyike, akik tavaly még Hódmezővásárhelyen az Andrássy utcán, a patika előtt kóboroltak. Eleinte ő is félt, mára megbátorodott és igazán szereti, ha simogatjuk, szeretgetjük.

 

 

 

Bővebben: Zolka gazdit keres

Bolka is szeretne egy biztonságos otthont és egy családot. Ő is azon cicák egyike, akik tavaly még Hódmezővásárhelyen az Andrássy utcán, a patika előtt kóboroltak. Eleinte nagyon félénk volt, mára megbátorodott ő is, bár még tart egy kicsit az emberi kéztől.

 

 

 

Bővebben: Bolka gazdit keres

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség