Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk Állatvédelmi- és Szabadidős Központja nem menhely! Nehéz megfogalmazni, hogy valójában mi is. Talán egy olyan színtér, amely biztonságot és nyugalmat jelent az oda kilátogatók számára. Amely egy elfogadó hely, ahol nem kritikát, nem bántást, hanem bátorítást, szeretetet és sok-sok hasznos információt kaphatsz.

 

Bővebben: Mindent a Központról...

Csikó, a gyönyörű, hosszú szőrű, ivartalanított lány cicánk is szeretne egy szerető és gondoskodó gazdit. Egy éves, imádni való! Oltva van, ivartalanítva, chippelve, rendszeresen külső-belső parazita mentesítve, szűrve. Lennél a gazdija? Ha igen, írj nekünk privát üzenetben vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre.

 

 

Bővebben: Csikó is Rád vár!

Marci is szeretne egy biztonságos otthont és egy családot. Ő is azon cicák egyike, akik tavaly még Hódmezővásárhelyen az Andrássy utcán a patika előtt kóboroltak.

 

 

 

 

Bővebben: Marci gazdit keres

Zolka is szeretne egy biztonságos otthont és egy családot. Ő is azon cicák egyike, akik tavaly még Hódmezővásárhelyen az Andrássy utcán, a patika előtt kóboroltak. Eleinte ő is félt, mára megbátorodott és igazán szereti, ha simogatjuk, szeretgetjük.

 

 

 

Bővebben: Zolka gazdit keres

Bolka is szeretne egy biztonságos otthont és egy családot. Ő is azon cicák egyike, akik tavaly még Hódmezővásárhelyen az Andrássy utcán, a patika előtt kóboroltak. Eleinte nagyon félénk volt, mára megbátorodott ő is, bár még tart egy kicsit az emberi kéztől.

 

 

 

Bővebben: Bolka gazdit keres

Lolka is szeretne egy biztonságos otthont és egy családot. Ő is azon cicák egyike, akik tavaly még Hódmezővásárhelyen az Andrássy utcán, a patika előtt kóboroltak. Eleinte nagyon félénk volt, mára ő a legbátrabb.

 

 

 

Bővebben: Lolka gazdit keres

Tapinak az ÉLETÉT mentettük meg! Kiskora óta egy láncra volt kötve, sohasem volt szeretgetve. Néha dobtak neki valami száraz kenyeret, meg egy kis vizet, de azt a lánccal felborította, így se télen, se a hőségben nem jutott elegendő folyadékhoz és táplálékhoz sem.

 

 

Bővebben: Tapinak Te vagy a nagy Ő?

Tücsök megpróbálta, de nem jött össze neki! Pedig nagyon felkészült. Ugye van még esélye? Fél éves, ivartalanított lányka, aki oltott, chippelt, parazitamentesített, negatív FIV/FeLV teszttel rendelkező, rendkívül bohókás, aktív cicaként várja a nagy Ő-t!

 

 

 

 

 

 

Bővebben: Tücsök gazdira vár

Morcit le akarták lőni Hódmezővásárhelyen! Az életét mentettük meg! Körülbelül másfél, két éves, ivartalanított, kandúr cicus.
 
 
 

Bővebben: Morci, a nagyfejű

Bobi körülbelül nyolc hónapos, ivartalanított, kan kutyus. Oltva van és negatív szívférgességi teszttel rendelkezik (azaz nem szívférges).

 

 

 

Bővebben: Bobi, a játékmester

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.