Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Egyesületünk Állatvédelmi- és Szabadidős Központja nem menhely! Nehéz megfogalmazni, hogy valójában mi is. Talán egy olyan színtér, amely biztonságot és nyugalmat jelent az oda kilátogatók számára. Amely egy elfogadó hely, ahol nem kritikát, nem bántást, hanem bátorítást, szeretetet és sok-sok hasznos információt kaphatsz.

 

Bővebben: Mindent a Központról...

Gazdit keresnek az óvodásaink. Mind a négyen négy hónaposak, oltva vannak, külső-belső parazita mentesítve, illetve chippel ellátva. Szerető, gondos, felelős állattartók, vagy leendőbeli cicatartók jelentkezését várjuk!

 

 

 

Bővebben: Gazdit keresnek picikéink

Pamacs egy 3 éves ivartalanított Spitz. Rendkívül okos, szófogadó, egyúttal nagy mozgásigényű, játékos, életre való kutyus. Szívférgességet diagnosztizált nála a doktor úr, így ennek a kezelése folyamatban van, de szerencsére nincs semmi tünete, így szinte biztos, hogy meg fog gyógyulni. Ugye leszel a gazdija? Jelentkezz érte!

 

 

 

Bővebben: Leszel Pamacs gazdája?

Ő egy kilenc hónapos, ivartalanított kislány kutyus. Amilyen pici, olyan eleven. Imád nagyokat futni, sokat játszani. Igényli a szeretetet. Más kutyákkal és cicákkal jól kijön, gyermekbarát is. Az autóban jól elvan, így akár nyaralás alkalmával az örökbefogadó család magával is tudja vinni. Ugye leszel a gazdija? Jelentkezz érte!

 

 

Bővebben: Leszel Lilike gazdája?

Ő egy kilenc hónapos, ivartalanított fiú, rendkívül okos és kiegyensúlyozott kutyus. Más kutyákkal könnyen összeszoktatható, gyerek és macskabarát. Ilyen fiatalon megérdemli a nagy Ő-t! Szeret autóban utazni, nem riad meg az újdonságoktól. Jelentkezz érte privát üzenetben vagy e-mailen! Ne kelljen kennelben élnie!

 

 

Bővebben: Leszel Fickó gazdája?

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.