Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Több cica is van gondozásunkban, akik még nem örökbefogadhatók, hiszen éppen betegségükből vagy sérülésükből lábadoznak.

 

 

 


Füge

Füge új védencünk. Nagyon sok minden vár még rá ahhoz, hogy gazdikereső lehessen. Egy ivartalanítás, az oltási program, a chip. Jó úton van, gyógyul a megfázásából, ugyanis esőben, elázva találtak rá.

Merész

Merész egy sérült lábú cicus! Hódmezővásárhelyen a Kinizsi-Petőfi utca környékén kóborolt. Története nagyon kacifántos, emiatt részleteket egyelőre nem is osztanánk meg róla. Sajnos FeLV+ az állapota, az egyik fogsora kirohadt. Lába miatt fizioterápiára kell járni vele, amennyiben nem javul, sajnos amputálni kell. Gazdáival tartjuk a kapcsolatot! Szorítsatok a számára, hogy sikerüljön megmenteni a lábát! Részleteket róla a Facebook oldalunkon olvashattok.

Pille

Pillét Karádi Ágnes kollégiumi tanárnő találta április végén Hódmezővásárhelyen, a csont és a bőr volt. Felerősítése megkezdődött, időközben kiderülő bőr problémájának a felderítése, kezeltetése is. Ő egy idős, nőstény cicus. Végtelenül kedves, csendes cica. Szorítsatok, hogy mihamarabb meggyógyuljon és gazdi keresővé válhasson.

 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség