Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Balogh Ernő: elnök


 
1994. április 22-én születtem Hódmezővásárhelyen. Az Eötvös Szakközépiskolába jártam humán szakra, majd Szociális gondozó- és ápolói szakképesítést szereztem. 2012-ben az Országos Állatvédőrség Alapítvány szervezésében OKLEVELES állatvédőrként végeztem.
Imádom az állatokat. Nagyon közel áll hozzám a segítői pálya, mint az ki is derül a bemutatkozásomból. Az Egyesület megalakulása óta, azaz 2012. október 4-e óta vezetem a szervezetet. Nagyon szeretem ezt csinálni, az életem adnám a hivatásomnak!

Szabó Ágnes: önkéntes, oktatási csoport tag

Szabó Ágnes vagyok. Azért csatlakoztam az Egyesülethez, mert nagyon fontosnak tartom az állatok segítését és védelmezését. Szeretek az állatokkal foglalkozni és gyógyítani őket, éppen ezért 2016. október 1-től a Bécsi Állatorvos-tudományi Egyetemre járok, I. éves tanhallgatóként.

Mónus Fanni: önkéntes, oktatási csoport tag

Mónus Fanni vagyok. Imádom az állatokat, különösen a lovakat és a kutyusokat. 2016. szeptember 1-től a Budapesti Szent István Állatorvos-tudományi Egyetemre járok I. éves tanhallgatóként.
Fontosnak tartom az Egyesület segítését.

Barta Anett: önkéntes tudósító

A nevem Barta Anett, 1993-ban születtem Hódmezővásárhelyen.
Már kiskoromtól kezdve odavoltam az állatokért és szívemen viseltem a sorsukat.
Jelenleg 2 nyuszival, 4 tengerimalaccal és 3 csigával osztom meg a lakásomat.
A Szegedi Tudományegyetemen végeztem kommunikáció szakon. Szabadidőmben olvasni, moziba járni és edzeni szeretek."

 

 

Kovács Péter: sajtóreferens

Kovács Péter vagyok, 1985-ben születtem Makón. Már majdnem 13 éve foglalkozom kommunikációval, ezen belül is főként rádiózással és újságírással. Főiskolára előbb Budapesten, majd Szegeden jártam, a gyakorlati tudást viszont az élet és a kitartás tanította és taníttatta meg. Megfordultam már a megye több rádiójában. A Rádió 88 hírszerkesztőség vezetője voltam, jelenleg az Európa Rádiónak vagyok műsorvezetője és a Rádió1 Szeged hírszerkesztője.  2017 január 7-től a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének sajtóreferense és kommunikációs tanácsadója is vagyok. Van négy gyönyörű macskám, Culi és Kicsi, valamint Color és Lulu. Hármójukat Hódmezővásárhelyről fogadtam be.Egyéb önkéntesek:

Varga Adrienn, Bodroginé Ágnes, Katona Dóra, Knapecz Zita, Nagy Alexandra, Szili Éva


Webmester, administrator:
Ambrus György Attila (e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.