Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Az állatbarátok segítségét és támogatását kéri a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete, ugyanis komoly kiadásokkal kell számolniuk a februári hónapban is.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete maroknyi csapatként, kis telephelyen dolgozik azon, hogy lehetőségeikhez mérten segíteni tudjanak a legkiszolgáltatottabb állatokon. Azonban a havi adományok összegyűjtése nagyon nehéz, nincs más lehetőségük mintsem az állatbarátokhoz fordulni. A februári hónapban minimum százhatvanezer forintot kell összegyűjteniük annak érdekében, hogy maradéktalanul elláthassák a védenceiket, a számláikat kifizethessék.
Balogh Ernő, az egyesület elnöke kiemelte, hogy rendkívül szomorú, hiszen egyetlenegy felelős örökbe fogadó sincs, ezáltal újabb, segítségre szoruló állatot nehezen tudnak gondozásukba fogadni. Azonban a meglévő állomány ellátása folyamatos, közöttük vannak beteg cicák is, amelyek rendszeres komoly immunerősítésre szorulnak, gyógyszeres kezelésekre és ezeknek összege nagyon magas a villanyszámla, fűtési díjról nem is beszélve.
A szervezet bízik az állatbarátok segítségében, hiszen munkájukat csakis addig tudják folytatni, ameddig sikerül összegyűjteniük a szükséges adományok összegét.
Aki támogatni szeretné a civil szervezet gondozásában élő állatok ellátását, az a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámra tudja adományát eljuttatni. Bővebb információ kérhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is, illetve az örökbe fogadók jelentkezését is várják, nemcsak Hódmezővásárhelyről, de Szegedről és a környező településekről is.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség