Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Lujzi: A napokban a bűzmirigyével voltak problémák, illetve hányt. Kapott gyógyszert, az rendbe jött, azonban belekapott a bal szemébe és a szaruhártyája sérült. Jelenleg csepegtetni kell, egy hét múlva kontroll. Szerencsére a kis hősünkkel komolyabb baj nincs, bár ez is éppen több, mint amennyi kellene.

 

 

 

 


 

Cini: Cinit Hódmezővásárhelyen csapdáztuk még be három hónappal ezelőtt. Átesett az ivartalanításon, oltásokon, -FIV/-FeLV teszteken ... viszont retteg sajnos és nem igazán oldódik. Volt egyedül, majd a Cicalakba, majd most újra egyedül. A doktornő nem talált semmi eltérőt, azon túl, hogy soványka. Vérvétel történt, a laboreredmények a jövőhét közepe felé érkeznek meg. Meglátjuk, egyelőre vitaminozzuk őt is, illetve elkülönítve próbálunk a számára nyugodtságot teremteni.

Tom: Tomot meg tudta a doktornő simogatni. Mindenképp kimondható, hogy sokkal barátságosabb, mint ezelőtt, úgyhogy fejlődik. Megkaphatta a II. oltását. Ez azt jelenti, hogy a Cicalakban lassan ő is kibérelhet magának egy helyet.
Nagyon szépen köszönjük Dr. Dudás Dominika és munkatársai lelkiismeretes ellátását.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség