Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Egyesületünk immáron hetedik éve működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

Ma Magyarországon állatvédőnek lenni korántsem egyszerű! Lefeküdni gyomorideggel és felébredni gyomorideggel. Úgy, hogy az esetek több, mint a felében nem adottak a feltételek, önkéntesként dolgozunk mindnyájan az egyesületben és minden-minden terhet, gondot úgy kell megoldanunk, hogy azt összehangoljuk a magánéletünkkel, a családunkkal.

 

 

Bővebben: Valóban, nem egyszerű!

Ivartalanításon jártunk Kócossal, Cuclival, Csipesszel és Csikóval szeptember 2-án. Tudjátok, őket hozta világra Hódmezővásárhelyen Bolyhos, a mama cica az egyik bérház pincéjébe. Így telik az idő!

 

 

 

Bővebben: Eljött a nap

A könyvelőnk szólt szeptember 2-án, hogy az irodájuk előtt, egy autó alatt találtak egy sérült madarat. Épp úton voltunk a cicákkal és elkanyarodtunk érte.

 

 

 

Bővebben: Madármentés

Augusztus 26-án doki látogatós napot tartottunk. Elvittük a három picit általános ellenőrzésre és átestek az újabb parazitamentesítésen is. Hőemelkedésük nincs, légzésük, szívverésük jó, egészségesek!

 

 

 

Bővebben: Jól vannak picikéink

Ő, Kócos! Tudjátok, akiket a mamájuk Hódmezővásárhelyen az Oldalkosár utca egyik bérház pincéjébe fialt és a szemük teljesen be volt ragadva, ömlött belőle a genny.

 

 

 

 

Bővebben: Na, ki ő?

Így az ünnepek után, az első munkanapon sem unatkoztunk. Igaz, mivel önkéntesként látjuk el az állatvédelmi tevékenységeinket, nekünk minden nap munka. Csak, ha hétköznap van, a fő állásunkkal kell összeegyeztetni például a cicabefogást, ami sokszor nem egyszerű. Ma sem volt az!

 

 

Bővebben: Mamsi helyett Kiskukás

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.