Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Egyesületünk immáron hetedik éve működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

Pénteken is egész nap dolgoztunk. A hideg idő beálltával kennelt téliesítettünk, valamint a kerti bútorokat, az Állati Jó Játszótér eszközeit takartuk le, pakoltuk el. Mint arról beszámoltunk, szerdán a viharos szél tönkretette a „cicakunyhónkat”, már nem biztonságos, így a raktárhelyiségünkben tudtuk elhelyezni a védenceinket, azokat, akik nem a szociális helyiségünkben vannak.

 

 

Bővebben: Készülünk a télre

Nagyon sokszor kerülnek bajba állatvédő szervezetek, menhelyek és állatotthonok a pénztelenség miatt. Hogy miért? Mert ez a tevékenység nonprofit, azaz bevételt nem eredményez, azonban kiadást annál többet.

 

 

 

 

 

Bővebben: Hálásan köszönjük!

Nagyon szomorúak vagyunk. Kedden délután kértek tőlünk segítséget Hódmezővásárhelyről egy talált sünivel kapcsolatosan. Mentünk érte, ahogy tudtunk, biztonságba helyezték őt addig, dobozkába, falevéllel kibélelve. Sérült volt. A fülénél, a nyakánál.

 

 

 

 

 

 

Bővebben: Ég veled, tüskés barátunk!

A hétfő fekete nap volt a számunkra. Senkinek sem kívánjuk, hogy átélje, nagyon nehéz volt. 26-án érkezett a gondozásunkba Negro, aki Hódmezővásárhelyen a Teleki utcán az út szélén üldögélt az elsuhanó autók mellett. Nagyon barátságos, bújós cica volt az első perctől kezdve. Könnyen be tudtuk tenni a hordozóba, külső-belső parazitamentesítése megtörtént a biztonságba helyezésekor.

 

 

Bővebben: Búcsúzunk Negrótól

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.