Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk immáron hetedik éve működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

Rendkívül nehéz és lelkileg megterhelő heten vagyunk túl. Most minden a vírus körül forog, mindenki arról beszél, próbál védekezni, tanácsokat adni. Érthető, hiszen mindnyájunkat érinti és negatívan! Az állatvédelmet különösképpen. A hét elején segítségkérést írtunk ki és hatalmas örömünkre, többen a segítségünkre siettetek!

Bővebben: Sok angyalunk volt a héten

A Ti segítségetekkel meg tudtuk vásárolni a parazitamentesítő szereket a kutyusainknak és a cicusainknak. A hétvégén esedékes az ismétlés, így meg is fogják kapni.

 

 

 

Bővebben: ANGYALOK vagytok!

Szegeden a Pentelei soron körülbelül egy hete tűnt fel a képen látható, szelíd cica! Esetleg valaki felismeri, tud róla valami információt?

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben: Ki tud róla?

A hetet bevásárlással kezdtük, ugyanis rendkívül fontos volt, hogy a készleteink ne fogyjanak el, ha esetlegesen teljesen bezárnának az állateledel üzletek. Ez nem történt meg, csak részben korlátozták a nyitvatartást, DE nem kockáztathatunk, nekünk a biztosra kell mennünk. Angyalunknak hála, tudtunk venni állateledeleket, tisztítószert, almot.

Bővebben: Bevásárlással indult a hét

A veszélyhelyzet (koronavírus) miatt egyesületünk határozatlan időre nem fogad vendégeket, tagjaink és önkénteseink, amennyiben az lehetséges, kerülik a személyes találkozást másokkal. Hogy miért fontos ez? Az állatainkat önkéntes alapon látjuk el és, ha valamelyikünk megbetegszik, nem fogjuk tudni pótolni.

 

 

Bővebben: Látogatási tilalom nálunk is

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.