Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk 2012 óta működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.
 

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

A héten több új védenc is érkezett a gondozásunkba, többek között Csoki (kutyus), Villám (süni) és egy újabb süncsalád (mami és a három pici), mindnyájan nagyon aranyosak. Csoki jelenleg a karantén (megfigyelési) időszakát tölti, majd jöhet a szívféreg teszt, oltás, chip, ivartalanítás. Villám gyarapszik, a süncsalád pedig új fészket alkotva, biztonságba helyezve élvezik a gondozásunkat. Amint eljött az ideje, hazavisszük őket. (erdőbe, biztonságos helyre)

Bővebben: Új védencek hete

Július másodikán egy újabb cicát ivartalaníttattunk Hódmezővásárhelyen. Egy kandúrt, akinek a története igen érdekes. Talán ezt most nem is részleteznénk, a lényeg, hogy ivartalanítva lett, ezzel kiküszöbölve azt, hogy az utcán cicalányokkal összetalálkozzon és megtörténjen a ... sok kiscica dolog.

 

 

Bővebben: Újabb ivartalanítás

Csokira – ezt a nevet kapta tőlünk – egyik segítőnk lett figyelmes, ugyanis egy virágüzlet udvarára tért be. A virágüzlet egy forgalmas út mellett fekszik, ezért veszélyben volt ez a rendkívül kedves, ivaros kan kutyus.

 

 

Bővebben: Csoki megérkezett

Totóval jártunk állatorvosnál, aki átesett a FIV (macska AIDS) és a FeLV (macska leukózis) teszten, amelynek az eredménye negatív lett. Így megkapta az első oltását és chipje is van most már. Külső-belső parazitamentesítését is ismételtük, egy igazi úriember! Aranyos, nyugodt cica, imádni való.

Bővebben: Dokis volt a hetünk

Teddy két és fél hónap körüli cicuska! Átesett a FIV (macska AIDS) és a FeLV (macska leukózis) teszten, amelynek az eredménye szerencsére negatív lett.

 

 

 

Bővebben: Teddy, a cica

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség