Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk 2012 óta működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.
 

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

Lujzi és Füge cicánk volt műtéten. Biopsziát vettek tőlük, Füge májából, Lujzinak pedig az egyik nyirokcsomójából. Mind a ketten hősként viselkedtek, varratszedés a jövő héten lesz esedékes. Az eredmény is bő egy hét múlva fog majd megérkezni. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen és ne rossz eredményeket kapjunk.

Bővebben: Ezen a héten sem unatkoztunk

A héten közzétettük a részetekre a videóinkat, amelyen bemutattuk nektek a Cicalakok szigetelését, a munka befejezését. Nem győzünk köszönetet mondani Fő Angyalunknak, hogy finanszírozta a munkát és Kis László állatbarátnak, aki kétkezi munkáját nyújtotta adományként és elkészítette a szigetelést! Gyönyörű munkát végzett, nagyon szépen köszönjük!

Bővebben: Lujzival és Fügével vértvételen is jártunk

Első és legfontosabb történésünk a héten a Cicalakok szigetelése volt. Fő Angyalunknak köszönhetően meg tudtuk vásárolni az építő anyagokat és egy kedves helyi, cicabarát, Kis László három napig dolgozott a Cicalakokon, kétkezi munkáját adományként adta! Hálásan köszönjük a segítséget, felkészültünk a télre! Köszönjük szépen!

Bővebben: A héten sem unatkoztunk

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség