Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk immáron hetedik éve működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

A hetünk, mint általában, az állatorvosnál kezdődött. Szipit ivartalaníttattuk ki, valamint teszteltettük szívférgességre, amelynek eredménye szerencsére negatív, azaz nem szívférges. Ezzel egyidejűleg Cucli és Csipesz is (a két szemkezelt cica) megkapta a veszettség elleni oltásukat, ugyanis márciusba messziről jönnek értük és örökbe fogadják.

Bővebben: A hetünk tömören...

Kedden késő délután részt vettünk a Cserkó Állatvédő Klub foglalkozásán. Témánk az volt, hogy mit tudunk tenni, ha véletlenül elszökött a kedvencünk, kihez tudunk segítségért fordulni, illetve milyen praktikus tanácsok vannak arra, hogy hatékonyan keressük a kutyusunkat vagy a cicánkat.

 

 

 

Bővebben: Ismét újdonságokat tanultak

Szipivel állatorvosnál jártunk! Átesett az ivartalanításon, valamint a szívféreg teszten, ami szerencsére negatív lett. Tapi után nagyon izgultunk, hogy milyen eredményt kapunk, sokszor már előre félünk. Illetve megkapta a szükséges oltását is.

 

 

 

Bővebben: Szipi is túl van rajta

A hetet állatorvosnál kezdtük. Tapit vittük ivartalanításra, oltásra, chipelésre és szívféreg tesztre. Hősiesen viselkedett, a műtéttel semmi gond nem volt, szépen ébredt. Sajnos viszont a szívféreg tesztje pozitív lett. Még tünetmentes, így remélhetőleg hamar elcsíptük a bajt, a doktor úr felírta a gyógyszereit, így most azt adjuk a számára.

Bővebben: Mozgalmas hetünk volt

A „patikás” cicáink jobban vannak, akiket még tavaly december végén mentettük Hódmezővásárhelyen. A gyógyszeres kúrájuk folytatódik még a héten, az ő gyógyszerüket is kiváltottuk, amelynek az összege: 3 430 forint volt.

 

 

Bővebben: A kicsik jobban vannak

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.