Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk 2012 óta működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.
 

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

Nem is tudjuk, hogy hol kezdjük, annyi minden történt ezen a héten is. Talán az egyik legfontosabb infó, hogy Pipi cicánk jobban van. Tudjátok, nem tudott pisilni, húgyúti fertőzése volt. Háromszor kellett a dokihoz menni, segítséggel tudott csak pisilni, illetve mind a három alkalommal kapott injekciót is. Szerencsére most már jól van. Illetve Marci cicánk lába is, már el is felejtette, hogy bedagadt neki, valószínűleg megüthette vagy egy fa szálka szúrhatta meg. Szalad, ugrik nagyokat, ő is jól van.

Bővebben: Ismét egy eseményteli hét

Szegedről mentettünk sünit, sajnos kutyaharapás áldozata lett. Szerencsére jól van, a Gömbi mama nevet kapta. Elfoglalta a sünlakot, evett, ivott, külső sérülés szerencsére nincsen rajta. A kedve is nagyon jó volt, nyugodt kismalac.

 

 

Bővebben: Gömbi mama megérkezett

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az oldalán a civil szervezetek és egyházaknak felajánlott 1%-os listát. Fontos, hogy ez tájékoztató jellegű és még a pénzt nem utalták ki senkinek. A részünkre 165 fő ajánlotta fel személyi jövedelemadójának 1%-át, amelynek összege 781 916 forint.

 

 

Bővebben: Nyilvánosak az 1% felajánlások

A hetet ivartalanítással kezdtük. Átesett a műtéten: Pipi, Teddy, Boci és Totó is. Ők most érték el azt a kort, hogy ivartalaníthatóak. Így jelenleg minden védencünk ivartalan, amire büszkék vagyunk. Hiszen az egyik legfontosabb küldetésünk az ivartalanítás fontosságára felhívni a figyelmet és azt csinálni is, többek között utcai kolóniáknál.

Bővebben: Ivartalanítással indult a hét

Kis bevásárlást tartottunk a cicáink és kutyusaink számára. Vettünk állateledeleket és szívféreg megelőző tablettákat. A kitűzött célösszeg töredéke gyűlt össze, de muszáj volt vásárolni. Nem tudtuk, hogy mi lesz, ha nem sikerül összegyűjteni a 200 000 forintot, gondolkodtunk.

 

 

Bővebben: Kicsit bevásároltunk

Nagyon szépen köszönjük Utzinger Susy - Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz (svájci alapítvány), hogy gondoltatok a védenceinkre és számukra is küldtetek hasznos eszközöket, pár tasak eledelt, játékokat, textileket.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben: Suzy segített!

Átesett az ivartalanításon Totó, Pipi, Boci és Teddy. Ők most érték el azt a kort, hogy ivartalaníthatóak. Jelenleg minden védencünk ivartalan, amire büszkék vagyunk, hiszen tényleg az ivartalanításban van a kulcs, ahhoz, hogy hosszú távon csökkenteni tudjuk a szaporulatokat, amelyek utcán vagy állatkínzók kezében végzik.

 

Bővebben: Ivartalanításon a négyes fogat

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség