Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2018

A póráz két végén

A szegedi Somogyi-könyvtár Csillag téri fiókkönyvtárába tartott előadást a felelős állattartásról az Országos Állatvédelmi Alapítvány a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete együttműködésével. Ezúttal a Vörösmarty Mihály Általános Iskola 3. osztályos tanulói vehettek részt egy interaktív órán.

 

 

Bővebben: Ismét a fiatalokra fókuszáltunk

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Szegeden nemrég 5 pici cica maradt magára, ugyanis a mama cicát elütötte egy autó. A csöppségekhez május 9-én Hódmezővásárhelyről szállítottunk egy mamacicát, aki sajnos a kicsinyeit veszítette el. Szomorú események, azonban abban bízunk, hogy a mama cica elfogadja a piciket és, ha már a saját cicusait nem nevelhette fel, az árván maradt öt picinek segíteni fog és szoptatja őket.

 

Bővebben: Egy nap, sok cica

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Január 22-én, reggel nyolc órakor egyesületünk tagjai Hódmezővásárhelyen, a Csengettyű köz és környékén kezdték a napot egy helyi állatbaráttal, aki több cicát is etet ezen a környéken. Elmondta, hogy sajnos sok cica beteg.
 

Bővebben: Csengettyű közi papóka

Facebook

Csatlakozz - 2018

Életmentő - 2018

Sünmentő - 2018

Befogadó - 2018

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.