Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk 2012 óta működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.
 

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

Megérkezett a laboreredménye is, kirívó eltérés nincs. Ultrahang is készült, de kóros eltérés nem volt látható. Állapota nem a legjobb ennek ellenére, szörcsög, gyengélkedik. Gyógyszert, sok-sok vitamint kap, szerdán kell visszamennünk ellenőrző vizsgálatra.

 

 

Bővebben: Lujzival dokinál jártunk

Híreket hoztunk nektek Manóról, a mindszenti összevert cicusról. Átesett az állkapocs műtéten sikeresen! Egy hős, sokkal szebb az arca, a bőre, a szeme. A dokik meg tudták őt kábításban normálisan röntgenezni, ami kimutatta, hogy szegény Manót valószínűleg nem most bánthatták először, ugyanis vannak ilyen olyan régi törései máshol is.

 

Bővebben: Friss Manó infók

A hetünk elég horrorisztikus volt. A gondozásunkba került Mindszentről egy összevert cica, akit azóta már elneveztünk, a Manó nevet kapta! Egész héten a Vezér Állatorvosi Központban volt, bent is aludt, figyelték folyamatosan, injekciózták, infúziózták, röntgenezték. Utóbbi nem sikerült jól, mivel folyamatosan belemozdul, a kábításhoz pedig gyenge, így ezzel várunk. A hétvégét velünk tölti, hétfőn újra megy az állatorvosi központba. Mára, azaz vasárnap estére megevett negyed tasak eledelt, volt kaki is, így ennek nagyon örültünk. Szorítsatok érte!

Bővebben: Horrorisztikus hetünk volt

Pár nappal ezelőtt egy kedves mindszenti állatbarát hölgy kérte a segítségünket egy fekete, bőrbeteg kandúr cicus gyógyíttatásához, ugyanis a kinézete miatt sokan zavarták, bántották. Egyetlen egy szoba kennelünk van, amiben cicát tudunk elkülöníteni, gondoltuk rendbe tesszük egészségügyileg, ivartalaníttatjuk, felerősítjük . . .  gondoltuk mi!

 

 

Bővebben: Összevert cica érkezett a gondozásunkba Mindszentről

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség