Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egy nagyon beteg, csont sovány cicát szerettünk volna megmenteni a héten Hódmezővásárhelyen, akinek a posztját az oldalunkon olvashatjátok is. Csont és a bőr volt, mint az az állatorvosnál kiderült, a szájába/fogára ragadt egy csont darab, ami miatt nem tudott enni. Teljesen kiszáradt. Sajnos alig egy 24 óra leforgása alatt összeomlott a szervezete és átkelt a szivárványhídon, hiába tettünk meg érte mindent.

 


 

Nagyon elszomorodtunk és továbbá az is a szívünket mardosta, hogy még ennek a szegény cicának a posztja alatt is képesek emberek egymásnak esni. Ezúton is kérünk mindenkit, hogy ne az oldalunkon feszüljenek egymásnak nézeteltérések, véleménykülönbségek miatt. Épp elég teherrel nézünk szembe nap, mint nap, szeretnénk, ha az oldalunkon béke lenne és nem szomorítanának el az ocsmányabbnál ocsmányabb commentekkel.
Nyugodj békében cicus!
Manóval is meglátogattuk az állatorvosi rendelőt. Úgy volt, hogy az állkapcsából kikerülhet a drót, de a doktornő kért még 3-4 hetet, hogy biztosan rendben legyen. Egyébként minden oké Manóval, a 2., azaz az ismétlő oltását megkaphatta. Hősiesen viselkedett a rendelőben, bújt, dorombolt, nagyon aranyos volt.
100 000 forint értékben bevásároltunk a védenceink számára is az adományaitokból. Vettünk eledelt, parazitairtókat, macskaalmot, vitaminokat a betegeink számára. Ezúton is hálásan köszönjük, hogy segítitek és támogatjátok az állatainkat.

A héten is kihasználtuk a jó időt, bunda rendezést tartottunk és sokat játszottunk a kutyusainkkal és a cicusainkkal. Mindenki élvezte a napsütést, a vele való foglalkozást. Most nem csak szabadon szaladgálás volt, hanem pórázon való séta is, hogy ne felejtsék el, hogyan kell pórázon sétálni.
A macska ivartalanítási programunkra továbbra is várjuk a hódmezővásárhelyi cicaetetők jelentkezését, akik felvállalnák az általuk etetett cicák állatorvoshoz való elszállítását, lábadoztatását. Mindenben segítünk, azonban a csapdázásokat kis ütemben tudjuk végezni, ugyanis a napi teendőinket ugyanúgy el kell, hogy lássuk és nagyon kevesen vagyunk - ami azt jelenti, hogy mindenhová nem tudunk odaérni, most nagy felelősség hárul a cicaetetőkre is!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

 

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő
 előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség