Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Szerencsére sokkal jobban van! A szívét támogató gyógyszert szednie kell tovább. Az ismétlő védőoltását megkaphatta. Sokat játszik, igaz hamar elfárad, de a körülményekhez képest jól van szerencsére.

 

 


 

Egy nyuszi is betévedett hozzánk vagy bedobták, ezt nem tudjuk. Egy aprócska Tapsifüles volt. Biztonságba helyeztük és értesítettük Dorinát, aki jól ért a nyuszikhoz. Átvette és, már gyarapszik is a súlya, Ágikának. Köszönjük Dorina ezúton is a hathatós segítséget. Hamarosan, amint csökken a vírushelyzet, nyuszi tanfolyamra iratkozunk be, hogy képezzük a tudásunkat, ugyanis az ő ellátásuk hasonlóan speciális,mint a süniké. Örömmel fogjuk megtenni.
A hét, mivel jó idő volt, a nagytakarítás hete is volt egyben. A kutya kenneleket kislagoltuk, kifertőtlenítettük. A Cicalakot is kitakarítottuk, a cicabútorokat lefertőtlenítettük, kikeféltük. Mondtuk is a cicáinknak, hogy ez nem „Cicalak”, hanem Cocalak”, akkora koszt tudnak csinálni. Volt ott minden, még tavaly eltűnt játékegér, jutalomfalat, stb. De így imádjuk őket!
A húsvét alkalmával ismételten próbáltuk a figyelmet felhívni arra és kampányolni, hogy senki se ajándékozzon élő nyuszit ajándékba! Ők élőlények, nem játékok, felelősséget kell értük vállalni és nem csak pár napig, hanem életük végéig! Aki erre nem képes, ne vegyen magához nyuszit és semmilyen állatot se.

Felelős örökbe fogadók után is kutakodtunk, kisebb, nagyobb sikerekkel. Debire sem jelentkezett senki sem, pedig nagyon jó kutyus. Nem adjuk fel, minden nap egy esély és egy remény.
Hálásan köszönjük a Lady Állateledel Üzletben hagyott adományokat, a héten elhoztuk. Illetve minden kedves segítőnk adományát ezúton is köszönünk szépen. Nagyon sok mindent vásároltunk a védenceinknek, az ünnepek miatt a kiszállítás csúszik, de amint minden megérkezett, részletes beszámolóval jelentkezünk.
INGYENES macska ivartalanítási akciónkra is lehet jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön keresztül. Célunk, hogy minél kevesebb cica szülessen meg és szenvedjen bokrok aljában, pincék ablakaiban! Támogató partner: Susy Utzinger svájci alapítványa.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

 

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség