Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Olyanokkal, akik a bokrok aljába, pincékbe fialták le a kicsinyeiket, akik betegek voltak és lassú, kínszenvedések közepette pusztultak el? Akiknek szerencséjük volt, a gondozásunkba kerültek és megmenekültek!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ne felejtsétek el, az igazi mentés a megelőzés! A túlszaporulat nem csak úgy van, nem az égből pottyannak le a kóbor cicák. Az EMBEREK felelőtlen állattartásának az eredményei! ŐK is érző lények, dobogó szívvel rendelkeznek, éreznek fájdalmat, éreznek kedvességet, örömöt, bánatot. Csak úgy, mint az ember, még sincsenek megbecsülve. Az ivartalaníttatással macskák ezreit mentjük meg ismételten a biztos szenvedéstől! A halálos és fertőző macskabetegségektől, mint például a macska AIDS (FIV) és a macska leukózis (FeLV), amely ugyan úgy sújtja a gazdás, ám kijárós cicákat is.
Legyél végre felelős állattartó! Az állat NEM játék! INGYENES macska ivartalaníttatási programunk 2021. április 1-től indul, amelyben kizárólag utcai, utcán élő, gazdátlan, etetett cicák vehetnek részt. Jelentkezni e-mailben kell az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A programban állatorvosunk, a Kovidoki Állatorvosi Rendelő és csapata vesz részt. Kérünk mindenkit, hogy április 1-től írjanak, jelentkezzenek, hamarabb nem tudunk időpontot biztosítani, adni.

Minden kolóniához nem fogunk tudni odaérni, nem fogunk tudni minden vad egyedet becsapdázni. A program mellett a mindennapi tevékenységeinket is folytatni kell, a védenceinket ellátni, így az etetők, az állatbarátok segítségére hatalmas nagy szükség lesz, akik esetenként az etetett cicát elszállítják az állatorvoshoz és lábadoztatják is. Utóbbiról természetesen részletes tájékoztatást nyújtunk, annak érdekében, hogy minden rendben legyen.
Az állatorvosi rendelőben ki lesz függesztve az "Információk a megfelelő lábadoztatáshoz" című plakátunk, valamint a jelentkezést követően válasz üzenetben is csatoljuk e-mailben. Fontos megjegyeznünk, hogy állatorvosunknak a saját pácienseit is el kell látnia rendelési idejében és néha rendelési időn kívül, így minden utcacicát azonnal nem fog tudni megműteni, elképzelhető, hogy várni kell majd 1-2 hetet.

Hálásan köszönjük partnerszervezetünknek, a Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz-nak és magyarországi képviselőjüknek, Mészáros Gabriellának, hogy ismételten támogatják az ivartalaníttatási programunkat. Fontos kiemelnünk, hogy az ivartalanítási technika, amellyel állatorvosunk dolgozik a nemzetközi standardnak megfelel!
A támogató svájci állatvédelmi partnerünk a támogatást az elvégzett és pontosan dokumentált munka után egyenesen az állatorvosnak utalja el az ivartalanítás költségét. A támogatás az ivartalanításra vonatkozik, egyéb gyógyítási, utókezelési költségeket egyesületünknek kell állnia.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség