Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Hét elején meglátogattuk az állatorvost Virslivel. Szerencsére sokkal jobban van, az étvágya is rendben, a kedve is jó. A gyógyszereket szednie kell tovább és a jövő héten kontroll. Elméletileg az ismétlő oltását is megkaphatja, bízzunk benne, hogy így is lesz, rendben találja az állatorvos.

 

 


 

Cini cicánkkal is megjártuk a dokit. Sajnos nem akar oldódni a Cicalakban sem, fogyott is, kedvetlen, az érintéstől a szemét is becsukja. Utcán élt, sokat zavarhatták. Meg van rémülve, hiába szerettünk volna neki jót. Minden követ megmozgatunk annak érdekében, hogy jobb legyen a számára, felelősséget vállaltunk érte. Végigcsináljuk! Ma kamerát szereltünk fel, megnézzük, hogy éjszaka kibújik-e, eszik-e, a többiekkel barátkozik-e. A felvételt elemezni fogjuk és döntünk arról, hogy kiemeljük-e a Cicalak lakóitól avagy sem. Szorítsatok neki, gyönyörű cica, annyira szeretnénk, ha boldog lenne, könny csordulna ki a szemünkből örömünkben, ha azt látnánk, a teraszon sütteti a hasát. Nem baj, ha tőlünk fél, elbújik, csak a társaival, a környezetével barátkozzon meg legalább.

Tommal is megjártuk az állatorvosi rendelőt, nagyon izgalmas nap volt. Tudjátok, Tom nem az a jó fej cica, odacsap ám rendesen. Fél, de ő nem csak fél, hanem támad is. Mindegy, az első oltását meg kellett, hogy kapja, szerencsére ügyesen megoldották a dokik, oltó ketrec segítségével. Senkinek sem keletkezett sérülése. Ő egy nagyon nehéz dió lesz, de még mindig nem annyira, mint Cini. A két eset totálisan más. Hmm, aki különböző ötletekkel áll elő, átadjuk a terepet, hajrá! De tényleg! Aki látott már vad, agresszív macskát, az pontosan tudja, hogy milyen sérüléseket tudnak okozni. Mi láttunk már, tapasztaltuk már. Nem szeretnénk „csak úgy” szétmaratni a kezünket, pontosan tudjuk, hogy mit teszünk. Ez nem lehurrogás, a tanács mindig jól jön, csak mondjuk: ő nem az a cicus.
Merésszel is állatorvosnál voltunk. Meglepődtek, hogy mennyivel jobban használja a lábát.  Egy hónap múlva kontroll, addig is torna, torna és torna. Mellette természetesen a folyamatos immunerősítés.
Hálásan köszönjük minden kedves állatbarátnak, aki adományával segítette a héten a védenceink ellátását! Angyalok vagytok, köszönjük szépen!
A hétvégén a központunkat is csinosítottuk, előkészítjük az ÖKO kertet is, szeretnénk idén is vetni ezt-azt és az adományozóinkat meglepni gyümölccsel, zöldséggel hálánk jeléül.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség