Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Többek között Manó cicussal jártunk állatorvosnál kontroll vizsgálaton. A drót még az állkapcsában marad, egészen április első hetéig. Készült egy vérvizsgálat (laborvizsgálat), az eredményei szerencsére jók, így az első védőoltását is megkapta. Ez nála fontos kérdés volt, mivel FIV+ cicáról beszélünk. Nagyon ügyes cica, egyre bátrabb!

 


 

Virslivel is többször látogattuk meg az állatorvost! Sajnos a védőoltásának ismétlését is csúsztatnunk kellett, lázas volt, étvágytalan. Kapott + egy szívtámogató gyógyszert, most jobb a kedve, az étvágya is a régi. Aggódunk érte, az előrehaladott szívférgessége miatt, de bizakodunk! Sikerülnie kell, hogy meggyógyuljon, ő is megérdemli a boldog életet!
A héten interjút adtunk a delmagyar.hu hírportálnak is, amely már meg is jelent. Itt elolvashatod.
Az ivartalanítás fontosságát emeltük ki, mint szinte minden posztunkba! A jó idő beköszöntével sajnos egyre több a balesetes cica, és miért? Mert ivarosan hagyják őket kóborolni és a párzási ösztön miatt szaladnak át az úton, stb. Kérünk minden felelős állattartót, ivartalaníttassa kedvencét! Az életét mentheti meg ezzel!
Ezért is nagyon fontos az április 1-től induló, INGYENES macska ivartalaníttatási programunk, amely utcai, utcán etetett, kolóniás cicákra érvényes. Szeretnénk az etetők, a segítők bevonásával minél több kóborkát ivartalaníttatni, hogy valamelyest csökkentsük a szaporulatot, hiszen rengeteg a kóbor bársonytalpú Hódmezővásárhelyen is.

Merész is ügyesen tornázik! Még nagyon messze vagyunk a jótól és az elfogadhatótól, de már rá-rá lép a lábára, ez is haladás talán. Minden nap, ha lehet, nálunk is, 15-20 perces torna, séta. Hogy hogyan a séta cicával? Merész mindent megtesz az ételért, így az orra előtt húzzuk a tasakost és így megyünk pár kört, szépen, lassan, utána jutalmul be is falhatja. Ügyes, imádni való cicus!
Mandula cica is elfoglalta a héten a Cicalakban a helyét. Még félénk, visszahúzódó és talán a többiek még nem is a kedvencei, de nincs veszekedés, ilyesmi. Kibérelt egy fekvőt, az a kedvence, bújik, dorombol. Sokkal bátrabb, mint Cini, érte egy picit aggódunk, napközben abszolút elbújik. Hogy éjszaka mit csinál, nem tudjuk, de meg fogjuk lesni őket kamera rögzítéssel, mert kíváncsiak vagyunk rá. Szeretnénk neki kényelmes otthont biztosítani, olyat, ahol jól érzi magát!
Köszönjük szépen, aki valamilyen formában segítette és támogatta ezen a héten is a védenceink színvonalas ellátását!
Köszönjük mindenkinek, aki részvétét fejezte ki egyik fő támogatónk közeli családtagjának elveszítése kapcsán! Nagyon fáj nekünk is, ugyanis ez az ember, aki most elveszített valakit, nem ezt érdemelte volna! Annyiszor segített nekünk, talán már nem is működnénk, ha ő nem lett volna . . .  Fáj a szívünk nekünk is, nagyon! Nyugodjon Békében!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség