Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Lujzi átesett az ivartalanításon, a chipjét is megkapta és a fogköve is leszedésre került. Elkészült a kontroll röntgenfelvétel is. Szerencsére nem romlott az állapota, azonban sokkal szebb sem lett.

 

 

 


 

Lujzinak igazolt tüdőfibrózisa van, amelyet kezelnünk kell. Jelenleg nem okoz nála gondot, ebben a terápia is segített neki, nem fullad, szépen veszi a levegőt. Azonban az immunrendszerének a folyamatos erősítése és támogatása rendkívül fontos és elengedhetetlen!

A FIV+ cicáknál mindig megoszlanak a vélemények a védőoltással kapcsolatban, hogy javasolják-e avagy sem. Mivel Lujzi azért tünetesnek számít, illetve a tüdő betegsége is részét képezi az állapotának, úgy döntöttünk, hogy a szervezetét nem terheljük védőoltással. A műtét egyébként jól sikerült, ügyesen ébredt! Köszönjük az ellátását a Kovidoki Állatorvosi Rendelő csapatának!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség