Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Elsőként összegezzük, hogy mindenki képben legyen Manóval kapcsolatban. Január legelején került a gondozásunkba, összeverve, rühesen.  Alig volt életben, két hétig az állatkórházban küzdöttek érte. Állkapcsa törött, azt műteni (drótozni) kellett, rühességét kezelni, a röntgen felvétel több törést is kimutatott, illetve egy súlyos combnyak törést is, ami rosszul forrt össze (valószínűleg ez épp korábbi törés, így többször bánthatták már), ami fájdalmat okoz a számára.

 

 

 


 

Nos, legutóbb erre a műtétre került sor, illetve ki lett ivartalanítva és megkapta a chipjét is! Nem semmi, amin ez a cica keresztül megy, ez egy embernek is rengeteg lenne, nemhogy egy ártatlan bársony talpúnak.  És arról nem is beszélve, hogy a jobb oldali szemére megvakult a verés/rúgás következtében, de a másik épp szemére sem 100%-an lát. És FIV pozitív, azaz macska AIDS-ben szenved. Azt mondanunk sem kell, hogy egyáltalán nem barátkozik, nem bízik - bár, ahhoz képest, jól tűri mindazt, amit érte, az állapotáért megteszünk!

Erős, kitartó cica, meg fogja érdemelni ő is a boldog életet, mint minden ártatlan kisállat!  Minden követ megmozgatunk annak érdekében, hogy boldog legyen! Hosszú út áll még előttünk, de nem adjuk fel.  Hálásan köszönjük Dr. Dudás Dominika doktornő lelkiismeretes munkáját és csapattársainak az odafigyelést! 

 

Aki támogatni szeretné Manót:
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
Adó 1 % felajánlásához az adószámunk: 18298091-1-06
Hálásan köszönjük! 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség