Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Kis bevásárlást tartottunk a cicáink és kutyusaink számára. Vettünk állateledeleket és szívféreg megelőző tablettákat. A kitűzött célösszeg töredéke gyűlt össze, de muszáj volt vásárolni. Nem tudtuk, hogy mi lesz, ha nem sikerül összegyűjteni a 200 000 forintot, gondolkodtunk.

 

 

 


 

Ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki utalt, segített, akár csak egy ezressel vagy többel! Nagyon hálásak vagyunk és nem győzünk köszönetet mondani. Ma épp délelőtt Marcival a dokihoz indultunk, mert bedagadt a hátsó lába, valószínűleg szálka mehetett a párnácskájába, amikor a hiányzó összeget az egyik fő ANGYALUNK kipótolta, jelzett a bankrendszer. Ott könnybe lábadt a szemünk, fellélegeztünk és nagyon boldogok vagyunk, kihúzzuk a hónapot biztonsággal!

Köszönjük! Nélkületek ez tényleg nem menne, hálásak vagyunk!  Egyeztettünk az állatorvossal is, Marcival kedden kell visszamenni, akkor kiegyenlítjük a számlánkat, illetve nagyobb bevásárlást is tudunk tartani, ki tudjuk fizetni a közüzemi díjainkat is.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség