Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Csapdáztunk Hódmezővásárhelyen az Eötvös suli udvarán. Innen már több cicát ivartalaníttattunk és mentettünk az évek folyamán, de sajnos még nem mindenki ivartalan, sőt, a környéken több cica is lefialt.

 

 

 


 

Némelyik beteg, némelyik túléli ... szörnyű az egész. Egy-egy csapdázás megszervezése nem egyszerű, éppen ki ér rá, akinek van jogosítványa, a rendelővel egyeztetni, mikor tudják fogadni, lábadoztatni elkülönítve, stb. A projektben segítségünkre volt Máté, Alexa és Juli, akinek köszönjük ezúton is a közreműködést, Julinak ezen kívül a kétezer forint adományt is, amellyel hozzájárult a cica ellátásához.

A hosszú hétvége után itt folytatjuk a csapdázást, de nagyon sok másik helyen is kellene ... azonban nem győzzük, anyagilag sem. Sokan egészen egyszerűen a saját állataikat sem ivartalanítják, a kicsiket utcára dobják, menhelyre viszik. Ember az ilyen?
Aki támogatná a munkánkat, az a 10700158-67637539-51100005-ös (CIB Bank) számlaszámunkra tudja eljuttatni adományát!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség