Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Izgalmakkal teli volt a hetünk. Jártunk dokinál, Pipivel, Teddy-vel és Bocival, megkapták az oltásukat, illetve újra lettek tesztelve FIV (macska AIDS) és FeLV (macska leukózis) betegségekre, amelynek eredménye szerencsére neg. lett. Ez azt jelenti, hogy beköltözhettek a cicalakba.

 

 


 

Teddy hamar feltalálta magát, Boci is, Pipi viszont nem. Neki kellett pár nap, ameddig megszokta a többieket, az új helyet. Tücsök viszont nagyon morcos lett, ő nagyon nem örül az új lakóknak.
Tótó is ismerkedett a lakkal, ő is hamarosan kiköltözik. Ő is megkapta a héten a második oltását.
Csokival is jártunk az állatorvosnál. Sajnos szívférges! Megkezdődött a kezelése, nagyon bízunk abban, hogy betegsége ellenére találunk neki szerető és biztonságos otthont.
Villám, a sünink haza költözhetett egy biztonságos erdőbe. Melegséggel tölti el a szívünket, amikor egy kis tüskést sikerül felnevelnünk, megmenteni és visszaadhatjuk őt a természetnek. Legyél Boldog Villám!

Elindítottuk a növényvédelmi programunkat is! Kiemelten fontosnak tartjuk az állatvédelmen túl a természet és környezetvédelmet is. Olyan felajánlásokat várunk a programba, amely azt hivatott megelőzni, hogy bárki kidobja a virágját, stb. Tehát, például ha valaki költözés miatt nem tudja magával vinni az egykoron szeretett növényét, ajánlja fel a számunkra, hagy élhessen tovább! Csatlakozókat is várunk a programunkba. Info: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Több, mint fél millió forintos kiadásunk volt ebben a hónapban és még nincs vége! A számunkra is hihetetlen. Közel 250 000 forintra volt szükség ahhoz, hogy működni, gondozni tudjunk, de megérkezett az éves áramszámla elszámolás is. Annak összege: 237 195 Ft. Mint tudjátok, kizárólag villannyal tudunk fűteni, hűteni, mindenünk azzal működik. Idén két radiátorral fűtöttünk a cicáinkra, ezért is emelkedett meg a fogyasztás. Egy ANGYALUNK segített kiegyenlíteni a számlát, köszönjük ezúton is!
FONTOS! Állatorvosunk a 2020. július 20-i héten szabadságon van, így az ivartalaníttatások, egyéb kezelések tolódnak. (utcamacska programok)
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Köszönjük, ha gondoltatok ránk adóbevalláskor!
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség