Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A hetet nagy bevásárlással kezdtük! Köszönhetően nektek, tudtunk állateledelt, parazitairtó szereket, szívféreg elleni gyógyszert vásárolni, tisztítószereket, fertőtlenítőket. Igazán hálásak vagyunk, köszönjük a támogatást!

 

 


 

A héten nem csak az állatoké, hanem a növényeké is volt a főszerep! Az öko kertünkben dolgozgattunk és korábbi posztjainkban bemutattuk nektek, hogy a császárfáink is szépen nőnek.
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy szerető családhoz jussanak a védenceink, ezért több poszt és cikk is készült annak érdekében, hogy családra leljenek. Sajnos a héten nem történt örökbe fogadás, de mi nem adjuk fel! Keressük a nagy Ő-t! A nagy Ő-ket!

A kutya pancsolda is megnyitotta kapuit. A meleg, a hőség az állatok szervezetét is megviseli, éppen ezért hűsíteni szerettük volna őket. A kis medencéjüket volt, aki igénybe vette és volt, aki nem. Bobi inkább csak ivott belőle. De azért megpróbáltuk! Köszönjük a Rádió 7-nek, hogy interjút kértek tőlünk a hőséggel kapcsolatosan.
A héten egy kandúr és egy nőstény cicát ivartalaníttattunk Hódmezővásárhelyről. Utcán élő, de etetett, ellátott cicák. Így most már ők sem járulnak hozzá ahhoz, hogy beteg, szenvedő cicák jöjjenek a világra!
FONTOS! Sokan kerestek meg bennünket azzal kapcsolatosan, hogy cicát vagy kutyust kellene befogadnunk. Jelenleg sajnos telt ház van, mind kutyus és mind cicus ügyileg is. Ha történik örökbe fogadás, abban az esetben tudunk új védencet fogadni. Kóbor kutyákkal kapcsolatosan az ebrendészetet kell keresni, ivartalaníttatással vagy talált sünikkel kapcsolatosan az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Face privát üzenetben értek el bennünket.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Köszönjük, ha gondoltatok ránk adóbevalláskor!
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség