Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Múlt szerdán újabb cicust ivartalaníttattunk Hódmezővásárhelyen. Egy állatbaráthoz ment be a képen is látható kandúrka még pár hete, akinek van saját, ivartalanított cicája. Észrevette, hogy sérülés van a cicuson, velünk konzultálva elvitte állatorvoshoz, aki ellátta a sebet.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ezt követően, a cicusnak szerencséjére, az állatbarát felajánlotta, hogy náluk maradhat a cicus, ha tudunk segíteni az ivartalaníttatásban. Ez hatalmas nagy szerencse, mivel az utcai cicák ivartalaníttatását követően az állatnak, és persze nekünk, akik szívügyünknek tekintjük az utcai macsekok sorsát, megnyugvást biztosít, hogy van aki figyelemmel kíséri a bársonytalpú sorsát. Most már ez a kandúrka sem fog több nősténnyel szerelmeskedni, így növelve a kóborkák számát.

Köszönjük a Kovidoki Állatorvosi Rendelő munkáját és ellátását!
Aki segítené az egyesületet, az a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámra tudja eljuttatni az adományát.
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség