Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Elérkeztünk egy újabb hónaphoz, amikor is újból a Ti segítségeteket kellett kérnünk, ezért adománygyűjtést írtunk ki. Újabb bevásárlást kell tartanunk, parazitairtó szereket vásárolnunk, számláinkat befizetni.

 

 


 

Sajnos a vírushelyzet nagyon rosszul érintett bennünket, állatvédőket is. Az adományok lecsökkentek, mivel sokan kerültek bajba, éppen ezért, a mi helyzetünk is elég kilátástalanná vált, mint oly sok állatvédelmi szervezeté. Mi bízunk bennetek, hogy nem hagytok magunkra! Megköszönjük, ha segítetek!
Bobi fülkezelése a héten folytatódott, illetve a tápváltás. Úgy tűnik, javul a füle, de még folytatnunk kell a kezelését továbbra is.
Közben Lolka, Bolka és Zolka (cicák) is meglátogatták a dokit, mivel a combjuknál kiritkult a bundájuk. Senki másnál nem látunk ilyen problémát, csak náluk. A doktor úr feltételez valamiféle allergiát. Most kaptak cseppet, ha nem javul pár héten belül, bőrkaparékot vesznek tőlük.

A héten megérkezett az önkormányzat hivatalos értesítése a pályázatról (ivartalanítási), egyesületünk megkapja a 300. 000 Ft összeget, amelyből utcai cicákat tudunk ivartalaníttatni. A szerződést küldeni fogják, abban minden részlet le lesz írva. Nem tudjuk, hogy ez hány nap vagy hét, de amint információhoz jutunk, megírjuk nektek. Többször említettük, hogy ez csak egy csepp a tengerbe, de az a csepp a semminél több! FONTOS, hogy ezt az összeget majd nem költhetjük másra, csakis utcai cicák ivartalaníttatására, még mielőtt valaki összefüggésbe hozná a segítségkérő posztunkkal. Sajnos olyan sokszor jártunk már így, illetve másik szervezet, hogy ezt fontosnak tartjuk leszögezni.
A jó időt kihasználva, a héten rengeteget sétáltunk és játszottunk, bújtuk a kis ÖKO kertünket, locsolgattuk az ifjú kis fákat. Róluk is hamarosan újabb képsorozatot készítünk, hogy lássátok, már növögetnek.
A két átteleltetett sünink, Pimpa és Zsolti is szabadok! Biztonságos helyen engedtük el őket, boldogok vagyunk, hogy segíthettünk nekik. Sünivel kapcsolatosan az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön keresztül tudtok bennünket keresni, vagy itt, privátba.
Az állami operatív törzsnek küldtünk emailt, amiben tájékoztatást kértünk a hétfői lazításokkal kapcsolatosan, pontosabban arról kérdeztük őket, hogy ez miben érinti a menhelyeket, stb. Amint választ kapunk, megírjuk nektek is.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok! ❤️❤️❤️
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség