Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Szentesen a Kiséri Állatorvosi Rendelőben jártunk Cuclival és Csipesszel kontroll vizsgálaton. Tudjátok, már négy hónapja jártunk velük kezelésre a szemészeti rendelőbe. Először lézerezés volt, majd szikés műtét.

 

 

 

 


 

Szerencsére a látásuk sokat javult, így ennek köszönhetően sokkal jobban tájékozódnak, sokat játszanak és szaladgálnak. Rengeteg munka van benne, és az ő részükről kitartás és türelem, mert bizony hosszú hónapokon keresztül naponta többször kellett kenegetni, cseppenteni a szemüket.

A január 29-i kontroll vizsgálaton jó hírt kaptunk, a doktor úr azt mondta, szépek a szemek, elértük a maximumot, amit ki tudott belőlük hozni. A szemkenést reggel és este még folytatni kell, de már nem kell velük visszajárnunk a rendelőbe, örökbe fogadható státuszba léphetnek.

Köszönjük mindenkinek, aki akár anyagi támogatással, vagy tárgybeli adománnyal segítette Cucli és Csipesz gyógyulását, akiket még, másik két tesójukkal együtt és az anyukájukkal, Hódmezővásárhelyen az Oldalkosár utca egyik bérház pincéjéből mentettük 2019 tavaszán.
A mai ellátásukért 13 000 forintot fizettünk.

Ha támogatnád az ellátásukat, illetve a védenceinket, azt a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámunkon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. PayPal címünkön keresztül tudod megtenni.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.