Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Szűk csapatunkból az egyik tagunk sajnos megbetegedett, így csak nagyon csökkentett módban tud az egyesületünk életében részt venni, az állatok körüli munkálatokban, illetve a megkeresések reagálásában.

 

 

 

 

 

 


 

Nem sokan vagyunk, akik naponta, a munkánk, a családunk és a magánéletünk mellett rendszeresen az egyesülettel és a vele kapcsolatos dolgokkal foglalkozunk, így sajnos most sokkal lassabban fogunk haladni a projektjeinkkel. Mivel fizetett alkalmazottjaink nincsenek, így egy aktív tag kiesése, még ha részleges is az, komoly feladatot ró a maradék aktív tagokra.

Bízunk benne, hogy hamar felgyógyul és újra aktív részese lehet a szervezetünk életének, hiszen nekünk és az állatoknak nagy szüksége van rá! Addig is, elsősorban a meglévő védenceink ellátása élvez elsőbbséget, hogy őket ellássuk, valamint a megkezdett projektek. Ha kérdésetek van, írjatok privát üzenetet itt, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkre.
Amint tudunk, válaszolunk, de egy kis türelmet és megértést kérünk most, ha nem lennénk olyan gyorsak, mint amilyenek esetleg eddig voltunk. Köszönjük szépen és kérünk benneteket, hogy küldjétek a pozitív energiát!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.