Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Sohasem áll meg egy percre sem az élet, hiszen hiába van mínusz fok, hideg és szél, nekünk akkor is menni kell és el kell látnunk a védenceinket, hiszen felelősséget vállaltunk értük. Ebben a hidegben a kút vize befagy, mivel nincs hálózatos víz, így a közkútról kell ivóvizet vételeznünk, amelyet már fel tudunk melegíteni, ha szükséges.

 

 

 


 

Tisztításhoz klórmentes tisztítószereket használunk! A cicusok nagyon szeretik a takarítást, mivel akkor szaladgálnak egy nagyot, játszanak a seprűvel, elkapják a törlőkendő végét. Nekik ez egy móka, nekünk pedig melegséggel tölti el a szívünket, amikor azt látjuk, hogy a szerény körülményeink ellenére is, megadva a számukra minden fontosat, jól érzik magukat.

Persze, egy igazi, saját családban lennének a legboldogabbak. A külső-belső parazitamentesítésre nagyon odafigyelünk, rendszeresen végezzük, évszaktól függetlenül, hiszen az egészségük védelme az első. Így a mai napon ennek is eljött az ideje.

És, persze a szeretgetések, a szocializáció sem maradhatott el.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.