Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Csütörtökön voltunk Cuclival és Csipesszel kontroll vizsgálaton. Múlt héten szerdán műtötték a szemüket, naponta több, mint nyolcszor cseppentenünk kellett és kennünk, valamint gyógyszert adni a számukra.

 

 

 

 


 

A doktor úr is úgy látta, hogy nagyon sokat javult a szemük állapota, készítettek szem ultrahangot, nyomáspróbát, szerencsére javultak az értékek. A gallér sajnos maradt, a kenőcsök és a cseppek száma nőtt.

December első hetében kell újra visszamennünk, addig sajnos a gallér is rajtuk marad, pedig már nagyon-nagyon unják. Egy lézeres szemkezelésre még szükség lesz.

Most 30.000 forintot hagytunk ott az állatorvosnál, így sajnos minden tartalékunkból kifogytunk újra. Mi mindent megteszünk értük, hiszen az a célunk, hogy a látásuk javuljon és ezzel egyidejűleg az örökbe adási esélyük is, hogy boldog családban élhessenek majd.

Kérünk téged, segíts Te is ebben!
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Közlemény: Cucli és Csipesz látásáért!
Köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.