Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Október 5-én egyesületünk újabb sünit fogadott a gondozásába. Október 4-én késő délután szólt nekünk Edina, akivel már sok-sok süni életét megmentettük, hogy talált egy valószínűleg sérült sünit.

 

 

 

 


 

A fotók alapján a tüskéi között, a fejénél, mintha korábbi sebet láttunk volna. Edina biztonságba helyezte a tüskést éjszakára, majd pedig reggel elvitte együttműködő állatorvosunkhoz, akinek ezúton is köszönjük a munkáját.

A Kovidoki Állatorvosi Rendelőben kapott a süni két injekciót. Hétfőn, ha továbbra is bágyadt marad, ellenőrzésre vissza kell vinni. Mi délután mentünk a süniért és egy külön „sün” ketrecbe helyeztük biztonságba. A korábbi sebhelyét lekezeltük, valamint parazitamentesítettük.

Reméljük, hogy minden rendben lesz vele. Egy szép, nagy példányról van egyébként szó. Kérünk mindenkit, vigyázzanak a tüskésekre is az úton!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.