Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

A napokban szólt az egyik helyi állatbarát, hogy az Eötvös-iskola udvarán Hódmezővásárhelyen lefialt az a nőstény cica, akit nem tudtunk befogni, hiszen kicselezett bennünket és a csapdát is. Nem egy, sőt nem is kettő cicát sikerült már befognunk sikeresen, őt nem. És megtörtént a baj.

 

 

 

 


 

Öt picit fialt, körülbelül két és fél hetesek. Sajnos egy már nem él, és még egy nagyon rossz állapotban van. Elvittük őket állatorvoshoz, kaptak injekciót, illetve szemcseppet írt fel a doktor úr. Elhelyezni sajnos nem tudtuk őket, mivel nincs hová, mindenhol és mindenkinél már mentett állatok tömege van, de amit tudtunk, megtettük értük első körben.

Kontroll vizsgálatra is visszavisszük a cicákat pár nap múlva. Addig is az iskolában dolgozó, helyi állatbarát gondozza őket. Ha megélik a leválasztási időt, SOS befogadót keresnek, hiszen az iskolában nem maradhatnak. Így is jó, hogy nem szóltak eddig értük, de ha a gyerekek is mennek az iskolába, veszélybe kerülhetnek a cicák. A mama cicát pedig megpróbáljuk majd újra befogni, hogy ivartalaníttassuk.

Aki befogadással tudna segíteni, kérjük privát üzenetben keressen bennünket e-mailben vagy a Facebook-on.

Köszönjük Edinának a kétezer forint adományt, amiből parazitairtót tudtunk vásárolni és Julinak, hogy kiváltja a szemcseppet. A KoviDoki rendelőnek pedig az ellátást!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.