Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A globális felmelegedés, a magas hőmérsékletek, a forróság nem kímél senkit és semmit sem. Próbálunk ilyen-olyan módszerrel tenni ellene, védekezni, vagy sikeresen, vagy sikertelenül, de ami a legfontosabb, hogy odafigyelünk a környezetünkre és amennyire csak lehet, betartjuk azokat a normákat, amelyekkel talán csökkenthetjük ezt, az egész világot érintő problémát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vásároltunk a cicusaink számára egy léghűtőt, amely átforgatja a levegőt, így talán valamelyest csökkenthetjük a hőséget náluk. Számunkra mindig ők az elsők és szeretnénk nekik kényelmes „otthont” biztosítani, ameddig nálunk élnek. A felelős állattartás része és egy állatvédőnek az is „dolga”, hogy példát mutasson másoknak, hogyan kell egy állatot felelősségteljesen ellátni, egyáltalán tartani.

Vásárlásunk során a tisztítószer és egyéb eszközök sem maradhattak el, amelyek szintén szükségesek a munkánkhoz. Ha támogatni kívánsz bennünket, azt a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámunkon keresztül tudod megtenni.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség