Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Dokis napot tartottunk Lilikével, Fickóval és Pamaccsal május 14-én. Ők a Marosleléről mentett védenceink.

 

 

 

 

 


 

Kezdjük Pamaccsal: Neki a szőrét rendbe kellett tenni, mert a fenekénél össze volt állva mindenfélével, amit el tudtok képzelni, de ahogy elkezdtük kibontani, a nyaka és a háta sem volt sokkal jobb. Totálisan összeállva a szőr, mindenféle szemétdarabok a bunda és a bőr között (ág darabkák, szivacs darabkák, ürülék és még sorolhatnánk). Sajnos nem tudtuk a nyírást kiküszöbölni, sokkal rosszabb állapotban volt a bundája, mint ahogyan azt mi látszatra gondoltuk.
Szívféreg tesztet is készíttettünk és sajnos pozitív lett. Gondoltuk, hiszen a társánál, a palotapincsinél, aki a szentesi HEROSZ menhelyére került, szintén szívférgességet diagnosztizáltak. A kezelést megkezdtük, szerencsére semmiféle tünetet nem produkál, így jó esélyei vannak a gyógyulásra.

Lilike: Ő egy apró, de annál is virgoncabb kislány kutyus, aki alig múlhatott hat hónapos. Az ivartalanítást hősiesen állta, elég hamar fel is ébredt, minden rendben volt vele. Szívféreg ügyileg ő rendben van, de a megelőző tabletta szedését megkezdtük, amit havonta ismételni kell, egészen őszig. Lábadozása után várja a rajongóit, aki szeretné őt egész életében.

Fickó: Mit is mondhatnánk róla? Ő valójában egy „cica”, épp hogy nem dorombol. Egy nyugodt, kiegyensúlyozott kutya, aki imád bújni és rengeteg szeretet árad belőle. Jól tűrte ő is az ivartalanítást, nála is megkezdtük a megelőző tabletta szedését a szívféreg ellen, hogy kiküszöbölhessük. Róla is hamarosan készülnek a szuper, gazdi kereső fotók.

A doktor úrnál a mai napon 18.000 forintot tudtunk otthagyni, ennyi pénzünk volt, így a fennmaradó 33.200 forint kiegyenlítéséhez a Ti segítségetekre van szükségünk! Adományotokat a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámunkra várjuk! Fontos, hogy kiegyenlítsük ezt a tartozást, hiszen csak utána tudunk további állatokat gyógyíttatni, ivartalaníttatni. Köszönjük a segítséget!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.