Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Jelenleg így áll az Állatvédelmi- és Szabadidős Központunk. A hatósági állatorvossal a minap egyeztettünk, hamarosan a megyei hatósági állatorvossal kijönnek terepszemlére és kiderül, hogy megkapjuk-e az engedélyt.

 

 

 


 

Nagyon bízunk benne, hogy megkapjuk a központ engedélyét, hiszen szeretnénk már hivatalosan is megnyitni. Ugyan, állatvédelmi tevékenység már folyik a területen, a három kennelünkben vannak lakók, elkészültek a nyilvántartó kartonok, hamarosan összerakjuk a cica-lábadozó mobil házunkat is.

A fotón a raktárunk, valamint a szociális helyiségünk látható, ugyanis hatósági előírás az is, hogy legyen egy olyan helyiség, ahol wc, átöltözési lehetőség, sőt, szekrények állnak a rendelkezésre. Meg sem gondolná az ember, hogy mennyi minden jogszabálynak meg kell felelni. Márpedig mi szeretnénk az előírásokat a legszigorúbban betartani, hiszen a minőségi állatvédelemre törekszünk.

Számunkra nem az a lényeg, hogy minél több állatot elhozzunk A pontból B pontba, hanem az, hogy amelyik állatot megmentjük, azt a legjobb tudásunk és lehetőségünk szerint részesítsünk minden állatorvosi ellátásban, komfortosan érezze magát, hiszen mind a lelki, mind pedig a fizikai állapota így tud a leghamarabb regenerálódni.

Láthatjátok, hogy szép, kulturált központra törekszünk, nem egy átlagos tömegmenhelyet szeretnénk. Itt lesz közösségi tér, állati jó játszótér, öko-kert, szervezett családi programok, örökbefogadási napok, egyéb megmozdulások, ami szorosan kapcsolódik az állat és természetvédelemhez.
Reményeink szerint hamarosan arról számolhatunk be nektek, hogy egyesületünk megkapta az Állatvédelmi- és Szabadidős Központ engedélyét és meg tudjuk nektek mutatni a hatóság által lepecsételt határozatot. Már nagyon várjuk ezt a pillanatot, hiszen hatalmas mérföldkő lesz ez a szervezetünk életében.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.