Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Nagyon vigyázzunk a tüskés kaktuszmalacokra! Ha úton látsz sétálni sünit, állj meg és várd meg, hogy átmenjen az úton, vagy vedd le az útról, nehogy elüsse egy autó. Fontos, hogy messze ne vidd el, mert lehet, hogy kicsinyei vannak. Ha beteg, sérült sünit találtál, netalán piciket mama nélkül, kérj segítséget online vagy telefonon.

 

 

 


 

Az állatkertek és vadasparkok segíteni fognak, hogy mi a teendő, de bennünket is kereshettek. Sérült, beteg süniket korlátozott létszámban tudunk fogadni és gyógyíttatni, ápolni, illetve baba tüskéseket felnevelni, ha veszélyben lennének.

Sanyi még nálunk lábadozik, akinek a lába sérült. Ha minden jól megy, hamarosan visszaengedhetjük a természetbe! Nagy öröm lesz a számára, hiszen a szoba kennelbe, egyedül nem igazán érzi jól magát.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.