Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Puffancsunkkal voltunk ellenőrző vizsgálaton április 3-án. Szerencsére szép, tiszta tüdő- és szívhangokat hallott a doktor úr, nyilván a cicus saját, öreges állapotához mérten.

 

 

 

 


 

A gyógyszereket, mind a három félét továbbra is szednie kell, a jövő héten újabb vizsgálat. Mondtuk már, hogy rafinált az öreglány, de hogy ennyire? Elképesztő, ahogy kitol velünk, legfőképp kaja szempontjából. Amit ma jóízűen megevett, azt holnap már nem, új féle tasakos, vagy épp főtt husi kell neki.

De az sem biztos, hogy megeszi, majd a szolgái (azaz mi) felszolgálunk több félét és választ, ha épp valamelyik tetszik neki. Imádjuk őt, úgy igazán megölelgetni nem tudtuk még, mert azt nem engedi ám, a feje búbját, a frufruját lehet simogatni.
Hát, ő ilyen!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 67 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.