Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben (Árok utca 18.) TÁMOGATÓI JEGYET tudtok vásárolni és ezzel hozzájárulni ahhoz, hogy mihamarabb megépülhessen és megnyithassunk az Állatvédelmi- és Szabadidős Központunk, amely sok állat utolsó esélyét jelentheti majd.
 
 

 
Természetesen egy általad kijelölt összeggel is hozzájárulhatsz a projekthez, illetve ha kényelmesebb a számodra, bankszámlára is utalhatsz.

Április 27-én, pénteken pedig a vásárhelyi Tesco parkolóba települ ki az egyesület 15 és 19 óra között, ahol szintén lehet jegyet vásárolni, illetve különböző kézműves termékek közül is lehet majd választani.

Köszönjük, ha segítesz!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 67 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.