Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Szinte minden egyes posztunkban felhívjuk a figyelmet az örökbe adás fontosságára! Családtagokat keresünk a védenceink számára, jó, biztonságos helyet. Posztokkal mutatjuk be őket, így tettük ezt merésszel is, aki ezen a linken, ha elkerülte volna a figyelmeteket, meg tudjátok tekinteni.

 

 


 

Igyekszünk minden egyes védencünket részletes leírással közzé tenni, de nyugodtan érdeklődjetek privátban is!
A Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár szervezésében idén is képviseltettük az állatvédelmet a könyvhéten vasárnap. Tanácsokat adtunk, kérdezhettetek, zsákba macskát árultunk. 21 700 forint adomány gyűlt össze, amelyet ezúton is köszönünk szépen. Köszönjük a könyvtárnak a sok-sok éve tartó, szoros együttműködést!
Az utcán élő, hajléktalan cicák ivartalaníttatása és gyógyíttatása is folyamatosan zajlik a városban. A KoviDoki rendelő nem győz műteni, ellátni a legvédtelenebb állatokat! Köszönjük a munkájukat, a partnerséget!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! NE FELEDJÉTEK, ajánljátok fel a felelős állattartás jegyében!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a KoviDoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Hálásan köszönjük!Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség