Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Gyorsan eltelt egy újabb hét. Csendben végezzük a missziónkat, gondozzuk és ápoljuk a védenceinket. Egy csomó dolgot ki sem posztolunk, mert sem lelki, sem fizikai erőnk nincs hozzá.

 

 

 
 

Többek között Bárkányi doktor úr járt a napokban Lujzinál, Manónál és Merésznél, vért vett tőlük, ellenőrző laborvizsgálat történt. Hiszen tudjátok, a FIV/FeLV-es cicáknál 3, 4, 5 havonta érdemes kontrollálni a laborértékeket. Nemsokára beszámolunk arról, mit mutat. Bízunk benne, hogy rendben lesznek az eredmények.
Jártunk a koliba is a Lazulj el programon. Virsli volt a fő sztár, a fiatalok imádták és ő is jól érezte magát az intézménybe. Azt hisszük, gondoljuk, igazi kollégista lehetne Virsliből. A fiatalokkal beszélgettünk a felelős állattartás alapjairól és az egyik legeslegfontosabb témáról, az ivartalanításról!
Ha már ivartalanítás: az utcán élő, hajléktalan cicák ivartalanítása, gyógyíttatásuk folyamatosan zajlik a városban. Köszönjük állatorvosunknak és csapatának, a kovidokinak a lelkiismeretes munkát.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! NE FELEDJÉTEK, ajánljátok fel a felelős állattartás jegyében!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség