Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A szomorúság, a lelki fájdalom jegyében telt el a múlt hetünk is. Próbálunk erősek maradni, de nagyon-nagyon nehéz! Ennek ellenére most az összefoglalóban hagyunk itt egy pár sort, hiszen ennyivel tartozunk nektek.

 

 

 

Legfőbb feladatunk a jelenlegi védenceink ellátása, illetve az utcai cicák ivartalaníttatásának a szervezése, lebonyolítása, koordinálása.
Örömmel jelenthetjük be, hogy az idei ivartalanítási keretből már húsz cica, nyolc kandúr és tizenkettő nőstény bársonytalpú lett sterilizálva Hódmezővásárhelyen. Ők már nem fognak a világra hozni vagy nemzeni piciket, hogy betegen szenvedjenek, nélkülözzenek, a gonosz emberek bánthassák őket! Az ivartalanítással ÉLETEKET mentünk!
Nagyon szeretnénk a védenceinknek örökbefogadót, családot találni. Lapozzátok át az oldalunkat és szeressetek bele valamelyik védencünkbe.
Most jelenleg a legeslegfontosabb feladatunk a jelenlegi védenceink ellátása. Az Országos Állatjóléti Egyesület-nek köszönhetően hamarosan átutalásra kerül a licit program keretein belül befolyt összeg. Ebből a pénzből fogunk alkalmazni egy állatgondozót, aki a védenceinket ellátja akkor, amikor mi tagok, önkéntesek nem tudunk jelen lenni. Köszönjük az egyesület segítségét és a közreműködő állatbarátok, segítők aktivitását!
Nagyon nehéz most minden, éppen ezért türelmet kérünk szépen, ha egy emailra vagy Face üzenetre később reagálnánk!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! NE FELEDJÉTEK, ajánljátok fel a felelős állattartás jegyében!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség