Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Hatalmas örömet szerzett a számunkra az Országos Állatjóléti Egyesület! Tudjátok, már a korábbi posztjainkban is írtuk, hogy mi csak és kizárólag villanyt tudunk használni a központunkban. Most, hogy a Cicalak bővítésre került, télen plusz fűtést kell beállítani, amit nem bírna el a jelenlegi rendszer.
 
 
 

Éppen ezért szükségessé vált a 3 fázis beköttetése. Bő egy hónapja kértünk árajánlatot a Dankó-Vill Kft-től (ők az illetékes szerelők) és megkaptuk az ajánlatot, hogy 235 000 forint a 3 fázis bekötés díja. Ezt az összeget az Országos Állatjóléti Egyesület  átutalta a számunkra, mint támogatást.
A villanyszerelő Kft-nek  már írtunk is e-mailt, hogy kérjük a bekötést. Hatalmas köszönet minden állatbarátnak, aki támogatásával hozzájárult az állatvédelem fejlesztéséhez és az egyesületnek a támogatásért! Köszönjük!

Még most sem hisszük el…

FONTOS: Ezt az összeget a 3 fázis beköttetésére kaptuk. Nem több és nem kevesebb. Ebből az összegből nem tudunk eledelt vagy állatorvost fizetni. Szeretnénk ezeket tisztázni, mielőtt elindul a pletyka, hogy most kaptunk 235 000 forintot. IGEN, a 3 fázis beköttetésére, amelyet tényleg, tiszta szívünkből köszönjük! Szuperek vagytok Országos Állatjóléti Egyesület!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség