Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Cicaházat szeretne a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete karácsonyra, ahol több cica élhetne biztonságban addig, ameddig örökbe nem fogadják őket!

 

 

 


 

November 13-án a Hódmezővásárhelyen is átsöprő vihar megrongálta a szervezet cicalakját, így biztonsági okokból a szociális helyiségükben és a raktárban helyezték el bársonytalpú védenceiket. Az egyesület minden álma, hogy karácsonyra egy cicaházat tudjanak vásárolni, amelyben addig élhetnének komfortos környezetben a védenceik, ameddig rájuk nem talál a boldogság és örökbe nem fogadják őket.

A kinézett faszerkezetű cicaházuknak terasza is lenne, amelyet behálóznának, így a macskák szabadabban levegőzni is tudnának. Összesen 350 ezer forintból tudnák megvásárolni és megépíteni a kis épületet, amely sok cica életét megmenthetné.
Balogh Ernő, az egyesület elnöke elmondta, abban bíznak, hogy minél több állatbarát melléjük áll és támogatják anyagilag az álmukat. Hódmezővásárhelyen elég nagy problémát okoz a kóbor macska kérdés, így nagy szükség van erre a városban. Arról nem is beszélve, hogy a vihar után elhelyezett cicáinknak is sokkal jobb lenne egy ilyen házikó.

Az egyesület egyébként vasárnap délután újabb három kismacskát mentett meg Hódmezővásárhelyen, az Andrássy útról, ahol egy gyógyszertár környékén négy kiscica és a mamájuk élt. Három feketét becsapdáztak, ám a cirmos testvérüket nem sikerült. Mindenképp szeretnék őt is befogni, valamint az anya cicát ivartalaníttatni, hogy tavasszal ne fialjon a környékre újabb almot.

Aki karácsony alkalmából szeretne segíteni a cicaház megvásárlásában és megépítésében, az az egyesület 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámára tudja elküldeni az adományát „Karácsonyra cicaházat” közlemény megjelöléssel. Bővebb információ az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül kérhető.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség