Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

„Boldog ünnepeket a nehéz sorsú állatoknak is” címmel indított gyűjtési akciót a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete és az Országos Állatvédelmi Alapítvány Szegeden, a Somogyi Károly Városi- és Megyei Könyvtárral együttműködve.

 

 

 

 

 

 


 

Egészen december 14-ig támogathatjuk cicaeledellel, alommal, tisztítószerekkel és egyéb tárgyi adományokkal a két szervezet védenceit. A város öt fiókkönyvtárában, a szőregiben, a Petőfi-telepiben, a Klebelsberg-telepiben, a Stefánia Fiókkönyvtár-klubban és a Francia utcai fiókkönyvtárban helyeztek ki egy-egy papírhordót a szervezetek munkatársai, ezekben helyezhetjük el adományainkat. 
Balogh Ernő, a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének elnöke elmondta, igaz nincs száz kutyájuk vagy macskájuk, de a kis létszám mellett is sokszor nehezen tudják előteremteni a szükséges eszközöket, hiszen minden állatot, akiket a gondozásukba fogadnak, alapos állatorvosi ellátásban részesítenek. Minden állatot, legyen az kutya vagy cica, ivartalaníttatnak, teszteltetnek különböző betegségekre, oltatnak és bizony még a cicákat is chippel látják el, ugyanis ez rendkívül fontos része a felelős állattartásnak.
Hozzátette, sokkal fontosabbnak tartják a minőségi állatvédelmet, mint a mennyiségit, hiszen hosszútávon sokkal hatékonyabb ez a munkaforma. A pénzbeli adományok csak az állatorvosi számlákra elegendők, ezért fontosak a gyűjtési akciók. Balogh Ernő szerint hatalmas segítség a szervezetek számára, ha állateledellel vagy épp cicaalommal támogatják munkájukat az állatbarátok.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.