Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Hétfőn délelőtt a Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola diákjait látogatta meg a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a felelős állattartás jegyében.  A fiatalok korábban részt vettek az „Egy aranyos tüskés” című rajzpályázaton, amelyen az iskola diákjai külön díjban részesültek.

 

 

 


 

Balogh Ernő, az egyesület elnöke elmondta, az ivartalanítás fontosságára hívták fel a figyelmet és arra, hogy például egy kisiskolás-korú fiatal, ha rossz állattartást vagy állatkínzást tapasztal, kihez és milyen módon fordulhat segítségért. Hozzátette, mindez rajtunk, rajtuk múlik, hiszen egy állat nem tud önállóan segítséget kérni.
A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete folyamatosan végzi az oktatói prevenciós programjait, már márciusra is van több oktatási intézmény, ahol gyerekeket, fiatal felnőtteket szólítanak majd meg. A többi között jövő hónapban a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karára is ellátogatnak.

A szervezet szerint hosszú távon csak és kizárólag a megelőző tevékenységekkel érhetnek el hatásos  eredményt Magyarországon az állatvédelem területén, kiemelve a fiatalok megszólítását, szemléletformálását és az ivartalanítást.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.