Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2018

A póráz két végén

Az állatbarátok segítségét kéri a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Az elmúlt hetekben több kutyus és cicus állatorvosi költségét vállalta át a szervezet, a kassza így kiürült. Legutóbb Papóka, a Csengettyű közi idős kandúr cica került az egyesület gondozásába. A folyamatos orvosi kezeléseknek köszönhetően már sokkal jobban van, pár hét, és gazdihoz kerülhet.

 


Papóka mellett jelenleg további két cicus áll kezelés alatt. Egyiküket egy hódmezővásárhelyi családi ház kertjébe dobta be valaki. Az arcán hatalmas tályog van, de a sebe már szépen gyógyul. Csütörtökön kell kontrollra vinni. A másik macsek Szegeden lábadozik egy szerető családnál, és már gazdit is keres. Szőregen találták egy buszmegállóban, kartondobozban ázott és fagyoskodott két napon keresztül. Tüdőgyulladással kezelték, szerencsére már ő is jobban van.
A cicák mellett két kutyus ellátását is biztosította az egyesület. Papucsot – a keverék kutyust – az orvosi vizsgálatok mellett oltatni és chippeltetni is kellett. A másik kutyus Szófa, a bolgár chippel ellátott angol szetter. Az ő kezelését is az egyesület kezdte meg, a füle volt begyulladva. Szerencsére ő olyan ideiglenes befogadóhoz került, aki átvállalta a további orvosi költségeket, és ha nem lesz meg az eredeti gazdi, örökbe is fogadja.
Mindeközben az egyesület sün-lakjába is érkezett új lakó. A tüskés jószágot Mezőtúron találta egy állatbarát házaspár. Ők már gondoznak otthon törpe sünöket, így őt már nem tudták vállalni. Így a sün-lakban jelenleg három süni várja a tavaszt, hogy újra szabadok lehessenek. Aki szeretné támogatni az egyesületet és állatok gyógyíttatását a 10700158-67637539-51100005-ös bankszámlaszámon ezt megteheti. Bővebb információkért pedig érdemes felkeresni a szervezet honlapját is a www.hmvhelyiallatvedok.eu címen.

Facebook

Csatlakozz - 2018

Életmentő - 2018

Sünmentő - 2018

Befogadó - 2018

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.