Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2018

A póráz két végén

Éjszakai járőrszolgálatot tart szilveszter éjjel a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A szervezet december 31-én este tíz órától másnap hajnal 2 óráig tápokkal és konzervekkel, valamint vízzel és elsősegélynyújtó dobozzal felszerelt autóval köröz majd a város utcáin, hogy segítsen az elkóborolt, bajba jutott kedvenceken.

 


 

Nagyon sokan köszöntik az új évet tűzijátékkal és bár tilos, petárdával is. Az állatok, főként a kutyák azonban ezt a legkevésbé sem élvezik. A hirtelen hang és fényhatások miatt megijedhetnek, félelmükben elszökhetnek otthonról, és akár agresszívvá is válhatnak. Nem egyszer fordult elő, hogy egy korábban nyugodtnak hitt kutya kibontotta vagy átugrotta a kerítést rémületében.
A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete arra kéri a gazdákat, hogy fokozottan figyeljenek kedvencükre. Nyugtassuk meg a rémült kutyát, éjszakára ne hagyjuk egyedül, lehetőleg olyan zárt, meleg helyen tartsuk, ahol védve van a fény- és hanghatásoktól. Ha mégis elszökne, azonnal szóljunk a helyi állatvédelmi szervezeteknek, akik segítenek a keresésben.

Az egyesület az éjszaka folyamán minden tapasztalatát és észrevételét kiírja Facebook oldalára, ahol a bejelentéseket is fogadják, de tanácsokat is kaphatnak a gazdik. Mivel az egyesületnek még nincs telephelye, így ideiglenes befogadók és menhelyek jelentkezését várja, akik szívesen segítenek egy-egy kutyus átmeneti elszállásolásában. Az egyesület az ellátásban támogatást nyújt a befogadóknak, táp, konzerv és elsősegélynyújtás formájában, valamint a szállításban is segít.

Facebook

Csatlakozz - 2018

Életmentő - 2018

Sünmentő - 2018

Befogadó - 2018

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.