Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Összefogás 2018

Egy pohár forró teával kíván boldog karácsonyt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete december 17-én, az Állatok Karácsonyán. Mint arról korábban beszámoltunk, a vásárhelyi állatvédők idén is kitelepültek a karácsonyi vásárba. A szervezet önkéntesei az adventi időszak alatt minden nap délután négy és este hét óra között várják a kilátogatókat a vásárhelyi sétálóutcában.

Balogh Ernő, a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének elnöke elmondta, a faházuknál mindenkit szívesen látnak advent harmadik vasárnapján 17 órától egy melengető italra a szeretet jegyében. Az akció célja – az ajándékozáson és az örömszerzésen túl –, hogy az emberek nyitottabbak legyenek az állatvédők munkájára. Az elnök bízik abban is, hogy párbeszéd alakul ki a lakók és az állatvédők között, ezzel is erősítve az összefogást.
A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a teaosztás után még pár napig várja a kilátogatókat a faháznál, ahol különböző kézműves dekorációk és ajándékcsomagok közül válogathatnak az érdeklődők. Aki viszont más módon szeretne adományozni, megteheti akár támogatói jegy váltásával is. Az árusításból befolyt összeget a rászoruló állatokra, illetve állattartó családokra fordítja az egyesület a szeretet ünnepén.

Csatlakozz - 2018

Életmentő - 2018