Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Sajnos még most sem vagyunk elég figyelmesek! Jól tudjuk, hogy az emberek már unják az állatvédők szajkózását, hogy szilveszterkor a tűzijátékok időszakában zárjuk be biztonságos helyre kedvencünket, engedjük be a házba, stb.

 

 

 
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.
Szajkózásaink ellenére még sokan most sem veszik komolyan és nem hiszik el, talán fel sem foghatják, hogy az állatok ezektől a robbanó, sivító hangoktól mennyire félnek, egyenesen rettegnek. Átugorják a kerítést, kiássák magukat a kapu alatt és világgá rohannak, a forgalmas utakon keresztül.
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.
Így volt ez tegnap is Hódmezővásárhelyen. Higgyétek el, borzalmas érzés volt számunkra értesíteni a családot a chip alapján, hogy megtaláltuk a kutyáját, de sajnos már nem él. A fülünkben cseng a gazda fájó és síró szavai és ezt könnyek nélkül mi sem úsztuk meg. A tegnapi járőrözésünk alatt három elütött cicát és egy kutyust találtunk. Talán, ha jobban figyelünk, még élnének! 
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.
Arra kérnénk benneteket, ha eltűnt volna kedvenceitek, jelezzétek a számunkra, segítünk megkeresni őket, hogy mihamarabb hazataláljanak. Köszönjük szépen!

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.