Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Május 22-én egyesületünk kiivartalaníttatta Kaszap cicát, aki már nagyon régóta utcacica. Ápolása és gondozása, a gyógyíttatása már folyamatban volt, de mostanra megerősödött annyira, hogy az ivartalanítását a doktor úr el tudta végezni.

 

 

Bővebben: Ismerd meg Kaszapot

Mint azt korábbi írásainkból tudhatjátok, egyesületünk még idén nyáron szeretné megnyitni az Állatvédelmi- és Szabadidős Központját. Ehhez nagyon sok mindenre szükség van, hiszen a hely, ahol ez megvalósul, tulajdonkép egy zöld gyep, rissz-rossz kerítéssel, ahol már a hétvégén, jövőhét elejétől megkezdik az új kerítés felállítását, továbbá az áramszolgáltatóval megköttetett a szerződés, a villanylekötés is folyamatban van és az egyéb hatósági engedélykérelmek.

Bővebben: Segíts, hogy legyen cicaházunk!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.