Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Ez a nap sem telt el aggódás nélkül. Délelőtt arra lettünk figyelmesek gondozás közben, hogy Manó, a mindszenti összevert cica egyik szeme – neki a jobb oldali – furcsa, könnyes, mintha bele kapott volna. Azonnal értekeztünk a doktornővel és megbeszéltük, hogy délután érkezünk Manóval és megvizsgálja.

 

 

 


 

Több vizsgálat elvégzése után sajnos kiderült, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy arra a szemére nem lát, de a másik szeme sem 100%-os.  Nem is csoda ez, hiszen a rúgásoktól, ütésektől a feje úgy be volt dagadva, hogy a szeme ki sem látszódott, még a dokik számára is kérdéses volt, hogy egyáltalán megmarad-e.
Így hát, a beteg szemével nem is pislog eleget, nem érzékeli úgy a saját mozgását sem (vakarás, stb), és belekaphatott.  Szemcseppezés kezdődik, totál testközelből. Megbarátkozunk! Ez azért fontos, mert fél, ami érthető, bár most az állatorvosi központban nagyon ügyesen viselkedett.

16-án lesz a combnyak műtétje és azzal egyidejűleg az ivartalanítása is! Kérünk benneteket, hogy támogassátok Manó cicus ellátását, a műtéti, kezelési költségeket.
Most összesen 17 545 forintot hagytunk ott a rendelőben, ebben Cérnának plusz egy adag eledele is benne van és a kutyusoknak szívféreg megelőző tabletta.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség