Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk Állatvédelmi- és Szabadidős Központja nem menhely! Nehéz megfogalmazni, hogy valójában mi is. Talán egy olyan színtér, amely biztonságot és nyugalmat jelent az oda kilátogatók számára. Amely egy elfogadó hely, ahol nem kritikát, nem bántást, hanem bátorítást, szeretetet és sok-sok hasznos információt kaphatsz.

 

Bővebben: Mindent a Központról...

Merész cica körülbelül 2018.01.01-én született. Fiú cicus. Igazi lakáscica. Imádja a fotelokat, a párnákat, nagyokat nyújtózni azon és ölben lenni. Negatív FIV, azonban pozitív FeLV teszttel rendelkezik. Oltva van, ivartalanítva, chippelve, rendszeresen külső-belső parazitamentesítve. Ugye a pozitívsága nem lesz az életére nézve negatív? Ő is megérdemel egy gazdit! Olyanok jelentkezését várjuk, akik tudják mi az a FeLV betegség és teljes mellszélességgel felelősséget vállalnának Merészért élete végéig.

 

 

 

Bővebben: Merész gazdit keres

Füge cica körülbelül 2018.05.01-én született. Kislány cicus. Igazi lakáscica. Imádja a fotelokat, a párnákat, nagyon nyújtózni azon és ölben lenni. Negatív FIV/FeLV teszttel rendelkezik. Oltva van, ivartalanítva, chippelve, rendszeresen külső-belső parazitamentesítve.
 
 
 

Bővebben: Füge gazdit keres

Csutka cica körülbelül 2016.04.29-én született. Kislány cicus. Egy rendkívül kedves, játékos, bújós bársonytalpú. Negatív FIV és FeLV PCR vizsgálati eredményekkel rendelkezik, oltva van, chippelve, ivartalanítva, rendszeresen külső-belső parazitamentesítve.
 
 
 

Bővebben: Csutka gazdit keres

Tom (Jerry barátja) körülbelül 2019.01.01-én született. Hódmezővásárhelyen találtak rá, elgázolták. Rendkívül félénk, vad cica volt, ma már oldódni látszódik. Egyedüli cicának javasoljuk. A traumából felépült. FIV/FeLV negatív.

 

 

 

 

Bővebben: Tom gazdit keres

Manó körülbelül 2012.01.01-én született. Mindszenten találtak rá, össze volt verve. Kétséges volt, hogy sikerül megmenteni, DE SIKERÜLT! Állkapocs, combcsont műtéten esett át. Egyik szemére nem lát, picit biceg.

 

 

 

 

Bővebben: Manó gazdit keres

Lujzi körülbelül 2010.01.01-én született, nőstény cicus. Állatbarátok udvarára tért be, bízva abban, hogy utolsó reményeként segítenek rajta! Nagyon rossz állapotban volt, súlyos tüdőgyulladással küzdött. Sajnos FIV pozitív, a FeLV teszt viszont negatív lett.

 

 

Bővebben: Lujzi gazdit keres

Virsli körülbelül 2015.03.04-én született kan kutyus. Egész életét egy rövid láncon élte le, egy lyukas ház mellett. Télen fázott, nyáron melege volt, állatorvos sohasem látta. Nagyon aranyos, barátságos, aktív kutya ennek ellenére, igényli a simogatást, a törődést.

 

 

 

Bővebben: Virsli gazdit keres

Mandula körülbelül 2019.03.01-én született nőstény cicus. Egy pár a vásárolt ingatlan körül találta, feltételezzük, a régi tulajdonos költözéskor ott hagyta a ház környékén, így szabadult meg tőle. Rendkívül aranyos, barátságos cica, leginkább egyedül szereti uralni a cica világot, társaival kevésbé békés.

 

 

Bővebben: Mandula gazdit keres

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség