Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk 2012 óta működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.
 

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

Cinivel látogattuk meg az állatorvosi központot laborvizsgálat miatt. Kontrolláltuk, azaz ellenőriztettük a vérképét, mert tudjátok, ő az a cica, aki nagyon fél, elbújt, soványka és emiatt el is kellett különítenünk. Az eredmények meg is érkeztek, kicsit javultak. A doktornő azt javasolta, hogy ne helyezzük vissza a lakba Cinit, mert a stressz okozhatja nála ezt a problémát. Most súlykontroll három hónapig és, ha nem hízik, további vizsgálatokat rendel el az állatorvos. Hamarosan készítünk Ciniről pár fotót, hátha valaki bele szeretne.

Bővebben: Állatorvosos hét van ismételten mögöttünk

Lujzival is állatorvosnál jártunk! Kontrollálták a szemét és ultrahang is készült. Hát, nincsenek jó híreink. Sem a szemével kapcsolatosan, sem azzal kapcsolatosan, amit az UH mutatott.
 
 
 
 

Bővebben: Lujzira terápia vár

Tom cicánk pontosan egy hónapig állt szemkezelés alatt. Fekélyes lett az egyik szeme, szaruhártya fekély. Súlyos volt és az esetet az is súlyosbította, hogy ő egy nehezen kezelhető cica. Egyik tagunkat fogadta el, ő tudja simogatni, kezelni, de például azt, hogy megemelje, már neki sem engedi. Szóval az eljárásmód, a terápia nála más volt. De Dr. Novák Krisztina doktornő megoldotta, ügyes technikát alkalmazott. A szem megmaradt, sőt! Gyönyörű lett, a látása is jó, ha nem is 100%-os. Örök hálánk a doktornőnek és Tomnak, hogy hősiesen tűrte az egy hónapos elkülönítést, a gallért, a nyaggatást.

Bővebben: Jó hírrel kezdődött a hét! 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség