Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk 2012 óta működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.
 

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

Egyesületünk október 4-én lett 9 éves. Rengeteg munka és sok-sok megmentett állat élete van mögöttünk, akiket boldoggá tudtunk tenni. Ezt a 9 évet összegeztük és ültük meg szerény, maroknyi csapatunk társaságában szerdán. Ezúton is köszönjük minden támogatónknak, akik segítik és támogatják a munkánkat, a védenceinket, nélkülük sem ment volna és a jövőben is csak együtt érhetünk el eredményeket.

Bővebben: Ez a hét sem telt el unalommal

Van sok új jelentkező, olyan állatbarát, akik a környékükön etetnek cicát vagy cicákat és felismerték azt a problémát, hogy bizony nem elegendő etetni őket, hanem ivartalaníttatni is kell. Ivartalaníttatni, mert gyorsan elszaporodnak, a kicsik betegek lesznek, a lakóközösség nem nézi jó szemmel és valljuk be: úszunk a kóbor állatokba, nem kell több és pont! Épp elég szenvedő, nélkülöző állatot látunk így is, nap, mint nap! A programunkat a sust finanszírozza, amelyet ezúton is hálásan köszönünk nekik.

Bővebben: A héten is folytatódott az utcai cicák ivartalaníttatása

Lujzi és Füge cicánk volt műtéten. Biopsziát vettek tőlük, Füge májából, Lujzinak pedig az egyik nyirokcsomójából. Mind a ketten hősként viselkedtek, varratszedés a jövő héten lesz esedékes. Az eredmény is bő egy hét múlva fog majd megérkezni. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen és ne rossz eredményeket kapjunk.

Bővebben: Ezen a héten sem unatkoztunk

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség