Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egy állatbarát hölgy kért tőlünk segítséget, aki régebb óta eteti Hódmezővásárhelyen, kíséri figyelemmel a cicust. Észrevette, hogy a fülénél van valamiféle seb, ami lehet, hogy harapás, verekedés nyoma. Állatorvosi ellátásában tudtunk segíteni, illetve az ivartalaníttatásában.

 

 

 

 


 

A hölgy saját költségére tesztet is kért a doktor úrtól és kiderült, hogy FeLV+ (macska leukózis) a cica.  Jelenleg elkülönítették. Látjátok, ezért is mondjuk folyamatosan, hogy fontos az ivartalaníttatás! És, hát ... tény az is, hogy a kijárós, ám de „gazdás” cicákat ezek a halálos, macskák között terjedő fertőző betegségek ugyan úgy fenyegetik.

Ivartalaníttatással le tudjuk csökkenteni a fertőzés esélyét, akár a FIV (macska AIDS) esetében is. A szaporulatokról már nem is beszélve ...
Köszönjük a Kovidoki Állatorvosi Rendelő ellátását!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség