Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A szeptember 26-án Kardoskúton autóbalesetet szenvedett cicusnál 27-én délelőtt elkészíttettük a röntgenképet. Sajnos a bal combcsontfej letört, ezt műteni kell, kedden délelőttre van időpontunk!

 

 

 

 


 

A jobb lábán repedés jele volt látható, azt bekötözték! Kapott infúziót, egy csomó gyógyszert, leteszteltettük Fiv és FeLV-re (szerencsére negatív), a sebét a combjánál bevarrták! Most keddig sok-sok pihenésre és energiára van szüksége! Esténként gyógyszert kap!

Nagyon hosszú út áll előttünk, de szeretnénk elérni azt és Tücsök is (ezt a nevet kapta), hogy hamarosan olyan képet vagy videót tudjunk róla mutatni, amin szalad! Kérünk benneteket, hogy segítsetek az orvosi költségekben. Ma 29 590 forintba került az ellátása, a műtét pedig ennek többszöröse is lehet! Számítunk Rátok és Tücsök is!

Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
Külföldi utalás esetén: HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
Paypal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Közleménybe írjátok bele, hogy: Tücsöknek! Köszönjük!

 

Korábban:
 
Kardoskúton érte autóbaleset ezt a gyönyörű cicát szeptember 26-án. Délelőtt jelezték a számunkra. Szerencsére egy fiatal pár magával vitte Orosházára, hogy ameddig mi oda nem érünk érte, biztonságban lehessen.

A hátsó lábacskája sérült. Egyszer egy fény is felvillant, úgy nézett ki, megvan a gazdája, de sajnos kiderült, hogy mégsem. Mentünk érte Orosházára, majd mivel a helyi állatorvosunk továbbképzésen van, a Tímár Állatorvosi Rendelő-be. Szerencsére már nincs életveszélyben, a belső szervei nem sérültek az ultrahang alapján.

Kapott sok-sok injekciót. Ma „ágy” nyugalom, holnap reggel pedig 9 órára van időpontunk az állatorvosi központba röntgenre. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen! Gyönyörű, 3-4 hónap körüli cica egyébként. Hősiesen tűrte a szurit, a vizsgálatot! Megérdemel egy boldog életet! Megteszünk érte mindent!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség