Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Vasárnap pakolgattuk az 50-60 kilós köveket a kennel alá, próbáltuk kiegyengetni, hogy ne legyen srég. Sajnos a föld, a terület egyébként is egyenletlen, de itt még a kocka kő sem volt egyenes, így még jobban megnehezítette a dolgunkat.

 

 


 

Itt, ott vannak kis rések, ami a számunkra aggodalomra ad okot, így még dolgoznunk kell az ügyön, mert mint korábban is leírtuk, kockáztatni NEM fogunk, nem szeretnénk azt, hogy valamelyik kutyus kiszabaduljon a kennelből, kiszökjön és az úton balesetet szenvedjen autó által például.

A munkával lassan haladunk, mivel mindnyájan munka mellett, a szabadidőnkben tudjuk építgetni, de hamarosan az egyik LOKÁL kennelnek lakója érkezik.
Akinek van ötlete, esetleg segíteni szeretne, azt kérjük írjon nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre vagy a Facebook közösségi oldalunkra.
 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség